Το συγκεκριμένο ζευγάρι του Survivor φαίνεται ότι έχει μία άλλη… κλάση, ένα άλλο επίπεδο ίσως και μία διαφορετική ποιότητα. Μπορεί γιατί εκείνος έχει επιλέξει να δείξει ένα προφίλ πιο ψαγμένου, πιο της διανόησης. Εκείνη πάλι δεν έχει δείξει ότι αρέσκεται σε τέτοιου είδους διασκεδάσεις ενδεχομένως και λόγω του νεαρού της ηλικίας. Προτιμά προφανώς τα πάρτι και τους χορούς μέχρι το πρωί!

Ωστόσο τόσο ο Σπύρος Μαρτίκας, όσο και η αγαπημένη του, Βρισηίδα Ανδριώτου αποφάσισαν να διασκεδάσουν με διαφορετικό τρόπο την Παρασκευή (29/7). Το ζευγάρι που λίγο πριν καιρό γνωρίστηκε στον Άγιο Δομίνικο και έκτοτε έγινε αχώριστο, βρέθηκε στο Ηρώδειο προκειμένου να παρακολουθήσει την δημοφιλή όπερα «Τόσκα» του Τζάκομο Πουτσίνι από την Εθνική Λυρική Σκηνή.

Τόσο ο φαρμακοποιός από το Κερατσίνι που κατάφερε να τους βγάλει σχεδόν όλους από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, όσο και η νεαρότερη σύντροφός του Βρισηίδα, φάνηκαν να διασκεδάζουν αφού ανέβασαν stories μέσα από το Ηρώδειο.

Survivor

Survivor

Λίγο αργότερα το ζεύγος του Άγιου Δομίνικου αποφάσισε να πάει για δείπνο σε ένα γιαπωνέζικο εστιατόριο γιατί η τέχνη όσο να πεις, ανοίγει την όρεξη! Δείτε εικόνες από τη διασκέδαση του ζευγαριού

 

 

 

Survivor: Ο Σπύρος Μαρτίκας απάντησε για τον χωρισμό!

Ο πρώην παίκτης του Survivor Σπύρος Μαρτίκας, φαίνεται ότι δεν θέλει να ανησυχούν οι διαδικτυακοί, και όχι μόνο φίλοι του! Γι αυτό φρόντισε να απαντήσει στα κακόβουλα σχόλια όσων λένε ότι χώρισε με την Βρισηίδα!
Το ζευγάρι αν και βρέθηκε αρκετές φορές εκτός Αθηνών, σε νησιά αλλά και σε παραθαλάσσια μέρη που διασκέδασε με την ψυχή του, τώρα φαίνεται να έχουν… απομακρυνθεί έστω και ελαφρώς.

Πού είναι τα stories με τις ιστορίες έρωτα και τρέλας; Πού είναι η γνωστή τσιριδούλα της πρώην παίκτριας του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Βρισηίδας Ανδριώτου;

Το ζευγάρι είναι αγαπημένο και μονιασμένο και όπως λένε οι καλές… γλώσσες καταστρώνουν ήδη τα επόμενα σχέδιά τους για τον βαρύ χειμώνα που έρχεται! Οι ίδιοι δεν έχουν αφήσει υπόνοιες για το μέλλον της σχέσης τους που ούτως ή άλλως είναι ακόμα πρώιμη. Όμως το επόμενο βήμα έχει γίνει και το ζευγάρι συγκατοικεί ευτυχισμένο μακριά από τα περίεργα βλέμματα. Άλλωστε, αρκετά κρέμασαν και οι δύο στα μανταλάκια τη ζωή τους λόγω του Survivor. Τώρα είναι η στιγμή που θα απολαύσουν ο ένας τον άλλο και θα ζήσουν τον έρωτά τους χωρίς να χρειάζεται να δώσουν λογαριασμό!

Όπως μας ενημέρωσε λοιπόν ο Σπύρος μέσα από το Instagram και το story του, και εκτιμώντας το ενδιαφέρον που δείξαμε τόσο για εκείνον όσο και για το κορίτσι του, την Βρισηίδα, τον Αύγουστο δεν πάει διακοπές. Ο Αύγουστος είναι μόνο για δουλειά όπως χαρακτηριστικά λέει και απλά δροσίζεται με τις… αναμνήσεις από χαρούμενες στιγμές!