Κάποιος στο φετινό Survivor είναι σαν το… βαμπίρ! Τρέφεται με το «αίμα» των άλλων. Ξέρουμε ότι όλοι καταλάβατε περί ου ο λόγος!

Μετά λοιπόν και τη μεγαλειώδη έξοδο από το παιχνίδι της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, μία ψυχούλα (ή αλλιώς πσυχούλα) κατάφερε να πάρει τα πάνω του γιατί σκέφτηκε ότι για να τον αφήσει το κοινό στον Άγιο Δομίνικο κάτι κάνει… κακά! Και αποφάσισε να τα κάνει και απο-κακά!

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ πήρε λοιπόν αέρα και τώρα ό,τι κινείται θα «πυροβολείται» αφού έπιασε τον σφυγμό του κοινού και δε φοβάται μία!

Ο ΣΚΑΪ από την άλλη τρελαίνεται να ανεβάζει νουμεράκια έτσι η παραγωγή τον ενημερώνει προφανώς και αυτός κινείται ανάλογα.
Πώς όμως καταφέραμε να συνδέσουμε την αποχώρηση της Ευριδίκης με τον Κωνσταντίνο και το έπαθλο φαγητού;

Μπορεί η Ευριδίκη να μην ήταν η σούπερ ουάου στους στίβους μάχης. Είχε όμως το προτέρημα να «πουσάρει» την ομάδα ψυχολογικά! Μπορούσε να στηρίζει τα παιδιά ανεξάρτητα από συμπάθειες και γενικά ήταν ένα θετικό στοιχείο στην καλύβα. Αυτό λοιπόν βοηθούσε και στις επιδόσεις των παιδιών!

Τώρα όμως τίθεται ένα άλλο ερώτημα ρητορικό. Πώς θα αντιδράσει η Βρισηίδα η κολλητή; Θα τα πάρει και θα σηκωθεί να φύγει ή θα το δει αλλιώς και θα τα δώσει όλα για να κερδίσουν;

Όπως μας έχει δείξει μέχρι τώρα η «πείρα της ζωής» η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα προσπαθήσει για να κάνει περήφανη την φιλενάδα της.

Ας επανέλθουμε όμως στον Κωνσταντίνο! Αυτός μάλιστα! Αυτός πώς μπορεί να επηρεάσει την ομάδα του και να καλλιεργεί συνεχώς αρνητικό κλίμα; ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ όπως άλλωστε βλέπουμε και στο trailer του παιχνιδιού! Οι συμπαίκτες του δεν τον παίρνουν στα σοβαρά. Προφανώς και το έχει δουλέψει βέβαια ο ίδιος αλλά και οι άλλοι τον αγνοούν ενώ θεωρούν ότι το παίζει θύμα για το κοινό!

Μένει να δούμε ΕΔΩ ποιος θα φάει; Οι Μπλε που έχασαν την Ευριδίκη με τον Κωνσταντίνο να τους εκνευρίζει ή οι Κόκκινοι που έχουν κι αυτοί τα προβλήματά τους;

Δείτε το trailer!