Λίγο πριν το αγώνισμα επάθλου φαγητού της Τετάρτης οι παίκτες των Διασήμων του Survivor έδειξαν μία ιδιαίτερη… έφεση στον θεσμό του γάμου.

Την αρχή έκανε ο Άρης Σοϊλέδης στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς, με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας της Τρίτης, μίλησε για την πρόταση γάμου που έχει κάνει στην αγαπημένη του Μαρία Αντωνά και δήλωσε πως το καλοκαίρι θα πραγματοποιηθεί το μυστήριο.

 

«Η πρόταση γάμου έγινε τον περασμένο Δεκέμβρη αλλά λόγω του κορωνοϊού δεν έγινε ο γάμος το καλοκαίρι. Οπότε της είπα να τον ετοιμάσει, όπως εκείνη τον έχει ονειρευτεί, να κλείσει ημερομηνίες κι όταν βγω πρώτα ο Θεός, να παντρευτούμε», ανέφερε ο ποδοσφαιριστής.

Μάλιστα, κάλεσε τους συμπαίκτες του και τον παρουσιαστή σε αυτή την τόσο ευτυχισμένη ημέρα για εκείνον. «Θα είστε όλοι καλεσμένοι και ελπίζω να μας τιμήσετε. Θα μας τιμήσεις, Γιώργο», είπε χαριτολογώντας ο Άρης Σοϊλέδης στον Γιώργο Λιανό.

Στην ερώτηση για τα κουφέτα η Μυριέλλα απάντησε με χαμόγελο: «Με περιμένει μια έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα. Κι εγώ μίλησα με τον John ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα και μέσα σε αυτά μου είπε ότι με περιμένει και μια έκπληξη στην Αθήνα. Και τώρα Γιώργο είμαι να μου επιτρέψεις, με το ένα πόδι στο Survivor και με το άλλο πόδι στην πατρίδα».

Την σκυτάλη πήρε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου τονίζοντας πως θέλει να παντρευτεί τον σύντροφό της. «Είναι ο άντρας των ονείρων μου, δε θα τον άλλαζα με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά. Ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στον Σπύρο Μαρτίκα για να σχολιάσει τον επικείμενο γάμο της Ευρυδίκης. «Περιμένω προσκλήσεις, μάλλον για κουμπαριά πάμε με την Ευρυδίκη», ανέφερε μεταξύ άλλων.