Σαρώνει και φέτος στη τηλεθέαση το Survivor μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο.

Το reality επιβίωσης, που έχει αγαπηθεί όσο κανένα άλλο τα τελευταία χρόνια, από τις πρώτες εβδομάδες της νέας του σεζόν, έχει δείξει ήδη πολύ δυνατά δείγματα γραφής, με τους παίκτες, υποψιασμένοι όσο ποτέ, να κάνουν τα πάντα για να παραμείνουν όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό στο παιχνίδι, μιας και οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ καλές για την εποχή μας!

Στο χθεσινό επεισόδιο, «αναστάτωση» προκλήθηκε, όταν οι παίκτες είδαν έκπληκτοι μπροστά στα μάτια τους, τα τρυφερά φιλιά και τις  αγκαλιές της Μυριέλλας Κουρεντή και Γιώργου Κατσαούνη!

Οι δυο τους μετά τη λήξη του αγωνίσματος, αδιαφορώντας εάν υπάρχουν κάμερες ή τους βλέπουν οι συμπαίκτες τους ήρθαν…πιο κοντά δεν γίνεται…σημαίνοντας έτσι την έναρξη μιας σχέσης που όπως φαίνεται θα μας απασχολήσει πολύ τους επόμενους μήνες, εαν τελικά το ζευγάρι καταφέρει να παραμείνει.

Μάλιστα η Αθηνά Ευμορφιάδη «δίκασε» Μυριέλλα και Γιώργο στο συμβούλιο του νησιού, λέγοντας, «Εγώ ξέρω ότι έχω έρθει σε ένα παιχνίδι επιβίωσης, όχι ερωτικού περιεχομένου»!

Η δήλωση της προκάλεσε την οργή της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου η οποία πήρε την θέση του «ζευγαριού» αναφέροντας : «Τι σχέση έχει με την ήττα μας; Πρώτα χάσαμε και μετά έγινε. …Αυτό που ζω είναι το κλουβί με τις τρελές. Συγγνώμη είναι πάρα πολύ αστείες οι απόψεις που ακούω, λες κι είμαι στο 1950. Πραγματικά ζω έναν συντηρητισμό, άλλο πράγμα ο αγώνας, άλλο το προσωπικό κι άλλο ένα αθώο φλερτ. Δεν καταλαβαίνω στα δικά σας ……… μπαίνει ή θα μπει μελλοντικά;».

 

Παίκτης ζήτησε «προφυλάξεις»

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του MediaTime.gr που διακινούνται σε δημοσιογραφικά γραφεία, οι οποίες προς το παρόν δεν έχουν επιβεβαιωθεί – αλλά ούτε διαψευστεί, παίκτης του Survivor έχει ζητήσει από την παραγωγή, αν υπάρχει το ενδεχόμενο να του δοθούν προφυλάξεις σε περίπτωση ερωτικής συνεύρεσης μέσα στο παιχνίδι. 

Μάλιστα αυτό το έχει ρωτήσει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από τις πρώτες κι άλας μέρες του παιχνιδιού…

Προς το παρόν δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε ούτε ποιος είναι ο παίκτης αλλά ούτε και σε ποια ομάδα είναι, μιας και είμαστε σε διαδικασία διασταύρωσης της είδησης.

Πάντως δεν θα μας φανεί καθόλου περίεργο εάν φέτος γίνουμε μάρτυρες ακατάλληλων σκηνών, μιας και η ιστορία έχει δείξει πως οι αντιξοότητες του παιχνιδιού φέρνουν τους παίκτες πολύ κοντά.