Κι εμείς που δεν πήγαμε στο Survivor ακομπλεξάριστες είμαστε και  φροντίζουμε όταν βλέπουμε κάμερα να μην προκαλούμε! Πηγαίνουμε ή πλάι πλάι ή τυλιγόμαστε με μία πετσέτα (ή σεντόνι) για να μην ξεσηκώσουμε… αντιδράσεις!

Τι κι αν έκατσε μήνες και μήνες στον Άγιο Δομίνικο; Τι κι αν έφαγε φακή και ρύζι που της βγήκαν από τη μύτη; Τι κι αν ερωτεύτηκε και της κόπηκε η όρεξη; Η κυτταρίτιδα είναι εδώ και στέκει απειλητική μπροστά στην κάμερα του Mykonoslive tv.

Ο λόγος για το ταίρι του Σπύρου Μαρτίκα, επίσης πρώην παίκτη του Survivor, Βρισηίδα Ανδριώτου που αποδεικνύει περίτρανα, πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ο άνθρωπος ο ακομπλεξάριστος! Έτσι και εκείνη! Μπορεί να βρέθηκε στα Ματογιάννια και να περπάτησε στα σοκάκια της Μυκόνου, το έκανε όμως με άνεση και παρά το γεγονός ότι διέθετε λίγη παραπάνω κυτταρίτιδα!

Και μπορεί η Βρι να είναι νέα, όμορφη και αδύνατη, αλλά η κυτταρίτιδα πόδια δεν κοιτά και καραδοκεί!

Το ζευγάρι βιντεοσκοπήθηκε από την κάμερα του μυκονιάτικου καναλιού και φάνηκε να μην το νοιάζει καθόλου τα αδιάκριτα βλέμματα τουριστών και ντόπιων!

Το ερωτευμένο ζευγάρι πήγε πρώτα στην Πάρο και έπειτα στο νησί των Ανέμων προκειμένου να περάσουν στιγμές ξενοιασιάς. Οι δύο πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ φαίνεται ότι έχουν ταιριάξει απόλυτα μεταξύ τους και φροντίζουν να απομακρύνουν ότι τοξικό από κοντά τους!

 

Survivor: Έτοιμος για το επόμενο βήμα ο Σπύρος Μαρτίκας

Έτοιμος για το επόμενο βήμα στη σχέση του φαίνεται ότι είναι ο πρώην παίκτης του Survivor, Σπύρος Μαρτίκας όπως αποκαλύπτει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι ερωτευμένος με τη Βρισηίδα Ανδριώτου και δεν διστάζει να το παραδεχθεί δημοσίως. Σε δηλώσεις του δεν έκρυψε ούτε στιγμή τα αισθήματά του για την καλλονή σύντροφό τον: «Είμαστε μια χαρά, όλα είναι τέλεια. Περνάμε πάρα πολύ καλά, επικοινωνούμε στο έπακρον και ταιριάζουμε απόλυτα». Μάλιστα, το λαμπερό ζευγάρι, πον ξεχώρισε στο «Survivor»του ΣΚΑΪ, σκέφτεται να κάνει άμεσα το επόμενο βήμα στη σχέση του.

«Σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να συγκατοικήσουμε στον Πειραιά από τον Σεπτέμβριο», λέει με ενθουσιασμό