Οι Διάσημοι στο reality παιχνίδι Survivor πάγωσαν όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν δύο υποψήφιοι για αποχώρηση. Κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που γινόταν και ο ένας κοίταζε τον άλλον. Αυτό συνέβη για πρώτη φορά στο φετινό Survivor 2022 του ΣΚΑΪ. Δηλαδή  η κάλπη να βγάλει δύο παίκτες από την ομάδα των Διάσημων ως υποψήφιους προς αποχώρηση.

Οι ψήφοι της ομάδας των Κόκκινων μοιράστηκαν μεταξύ Μυριέλλας Κουρεντή και Αθηνάς Ευμορφιάδη. Μάλιστα η δεύτερη ήταν εκείνη που τελικά είχε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους και είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Ωστόσο, η συνέχεια ανέτρεψε όλα τα προγνωστικά! Οι Διάσημοι ήρθαν αντιμέτωποι με μία τέτοια ανατροπή, η οποία τους «πάγωσε».

Ο Γιώργος Λιανός, μετά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, ανακοίνωσε πως αυτή την εβδομάδα οι υποψήφιοι από την κάλπη θα είναι δύο. Έτσι ο παρουσιαστής κάλεσε εκ νέου τους Διάσημους στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν ακόμη έναν/μία υποψήφιο/α προς αποχώρηση.

Αυτή τη φορά, οι ψήφοι μοιράστηκαν ανάμεσα στη Μυριέλλα Κουρεντή (ξανά) και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. Τελικά η δεύτερη ήταν εκείνη που έλαβε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών της. Άρα βγήκε δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση.

 

Survivor: Τα στατιστικά των ομάδων

Ο Γιώργος Λιανός είχε ακόμα μία έκπληξη για τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι. Τους αποκάλυψε τα στατιστικά των παικτών και για τις δύο ομάδες από την αρχή του Survivor 202 μέχρι και τώρα.

Ποιοι είναι, λοιπόν, στις πρώτες θέσεις δυναμικότητας για το ριάλιτι επιβίωσης;

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο παρουσιαστής, βάσει των στατιστικών, για τους Μαχητές οι τρεις πρώτοι παίκτες είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Ανδρέας Ματθαιακάκης και η Σοφιάννα Αβραμάκη. Όσον αφορά, δε, στους Διάσημους εκεί στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Άρης Σοϊλέδης και ακολουθούν Βρισηίδα Ανδριώτου και Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου.