Πολλά έχουν γραφτεί για το Survivor του Ατζούν Ιλιτζαλί και τον νικητή του ριάλιτι επιβίωσης το 2017, Γιώργο Αγγελόπουλο αλλά κανείς δεν μπορεί να είναι γνώστης για το τι πραγματικά σχεδιάζει ο Τούρκος παραγωγός και πώς θα απαντήσει ο Έλληνας… ηθοποιός πλέον, μιας και έχει κάνει στροφή στην καριέρα του και φέτος τον είδαμε να έχει ρόλο στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς.

Όπως αποκάλυψε ο Τριαντάφυλλος μέσα από την εκπομπή του OPEN Καλοκαίρι #YES, ο κύριος Ατζούν, όπως χαρακτηριστικά είπε, έχει από κοντά τον Ντάνο γιατί τον θέλει πάρα πολύ ενώ τόνισε πως εάν τα βρουν οικονομικά, ο ίδιος ο Ροδίτης καλλιτέχνης, δε θα χάνει επεισόδιο και μάλλον και η πλειονότητα των τηλεθεατών!

«Εγώ άκουσα ότι έχουν από κοντά τον τεράστιο παίκτη όλων των εποχών για μένα και είναι ο Ντάνος. Τον θέλει πάρα πολύ ο κύριος Ατζούν. Εάν τα βρουν οικονομικά, εγώ θα ήμουν εκεί και δεν θα έχανα επεισόδιο για να δω τον Ντάνο. Κι άμα ήταν και ο Ντάφυ μέσα…»

Επιπλέον αποκάλυψε τα σχέδια για τον επόμενο κύκλο: «Στο επόμενο δεν θα είναι όλοι All Star. Θα είναι ας πούμε 10-12 Μαχητές, άγνωστα παιδιά και θα είναι και 12 All Star που έχουν ξαναπάει. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε τους All Star να παίζουν κόντρα σε άγνωστους. Είναι κάτι διαφορετικό και θα πάει καλά» είπε ο παρουσιαστής.

Τέλος είπε πόσο ενδιαφέρον θα έχει να είναι στο παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς που κάνει διατροφή τρώγοντας μπριζόλες, ο Ντάνος, η Δαλάκα και ο… Ντάφυ!

 

Survivor: Δείτε την αποκάλυψη του Τριαντάφυλλου

Όλες οι ειδήσεις

Ασύλληπτο: Τόσα θα παίρνει ο Ντάνος την εβδομάδα για να μπει στο νέο Survivor!

Καιρός για μπάνια στη θάλασσα λέει ο Καλλιάνος – Που θα έχουμε πρόσκαιρες βροχές

Σασμός: Τέλος πασίγνωστη πρωταγωνίστρια για να πάει στην ΕΡΤ;