Ο Θανάσης Βισκαδουράκης αποχώρησε από το Survivor κι έκανε τις πρώτες δηλώσεις του στο LoveIt. Μίλησε για τη Μυριέλλα και τον Τσακα Τσούκα (Κατσαούνης).

Για τη Μυριέλλα, είπε μόνο «διαφημίσεις» και συνέχισε δηλώνοντας πω δεν θα έκανε παρέα με τη Μυριέλλα έξω. Βλέπει στρατηγική και τακτική σε όλους. Είναι το πιο σκληρό Survivor που έχει παιχτεί, κατα τη γνώμη του, αλλά και παλαιότερα, όλοι οι παίκτες έκαναν τις ίδιες δηλώσεις.

Για τον Τσάκα Τσούκα δεν έχει καλή γνώμη. Τον θεωρεί «άσχημο» χαρακτήρα. Σε αντίθεση, με τον Γιώργο Πιλίδη, τον Γιωρίκα, που τον θεωρεί σαν παιδί του. Ο θαυμασμός του για τον Γιωρίκα είναι μεγάλος και τον θεωρεί τον επόμενο νικητή (αν και η Γεωργία θα μας δώσει περισσότερες πληροφορίες αν θα μείνει ή θα φύγει).

Τέλος, χώρισε την ομάδα του, σε δύο υποομάδες, την μία με Κωνσταντάρα, Μυριέλλα, Ναυσικά και την άλλη με Αθηνά και λοιπούς. Στα επόμενα επεισόδια θα δούμε τα παρεάκια και να ξεκινά το πάρτι.

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης έμεινε λίγο, αλλά ο χαρακτήρας του φάνηκε στο παιχνίδι. Έφυγε νωρίς αν και θα είχε να δώσει περισσότερα.

Μπορείτε να δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της εκπομπής LoveIt παρακάτω.