Ο φετινός νικητής του Survivor All Star  Σάκης Κατσούλης παραχώρησε συνέντευξη στον Σάββα Μπίτζα και το Hello και εκτός των άλλων μίλησε και για τον Τριαντάφυλλο!

 

Πρόσφατα ο Τριαντάφυλλος σε κάλεσε να ανακαλέσεις, ενώ ανέφερε ότι τον έχεις πληγώσει. Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος;

Δεν μπορώ να γίνω πιο συγκεκριμένος. Πολύς κόσμος μού σχολιάζει τη συμπεριφορά του απέναντί μου. Παρόλα αυτά αν εκείνος αποφάσισε ότι έτσι έπρεπε να πράξει, είναι επιλογή του. Με έφερε προ τετελεσμένων γεγονότων. Από τη στιγμή που δεν περίμενε να με ρωτήσει για κάποια πράγματα και βιάστηκε να κάνει δηλώσεις, δεν μπορώ -ούτε και θέλω- να του αλλάξω γνώμη.

Πιστεύεις ότι έχει δυσαρεστηθεί επειδή ήρθες πιο κοντά με τον Γιώργο Κόρομι κι αθέτησες κάποια υπόσχεση που του είχες δώσει;

Ούτε εγώ έχω καταλάβει. Δεν υπάρχει λόγος να διαιωνίζουμε κάποιες καταστάσεις. Ο Τριαντάφυλλος είδε ό,τι είδε, εγώ θα του πω ότι του έχω φερθεί πολύ όμορφα. Δέχθηκα όσα είπε, θεωρώ όμως ότι θα έπρεπε να με περιμένει για τον αντίλογο, τον οποίο ωστόσο έχει λάβει από τον κόσμο έξω. Εγώ το έχω πει πολλές φορές για τον Τριαντάφυλλο: ήταν ένας από τους λόγους της τεράστιας επιτυχίας στο Survivor του 21. Ήταν όμως δική του απόφαση να μη συμμετάσχει.

 

Survivor- OPEN: Δείτε το ξέσπασμα της αδερφής Κατσούλη για τον Τριαντάφυλλο

 

Όλες οι ειδήσεις

Γιώργος Λιάγκας: Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος-Έτσι «δίκασε» τον παρουσιαστή του Πρωινού!

Απίστευτο! Έκανε πισίνα την καρότσα φορτηγού και έγινε viral (vid)

Παγιδευμένοι: Το τέλος είναι κοντά-Θανάσιμη απειλή για την Άννα!