Για τη Μυριέλλα Κουρεντή την παίκτρια του Survivor και τη σχέση τους μίλησε ο John Lygnos.

Ο μουσικός που έγινε ευρύτερα γνωστός στο κοινό για τη «σχέση» του με την ηθοποιό που συμμετέχει στο Survivor του ΣΚΑΪ, ξεκαθάρισε στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και την Ναταλία Γερμανού πως δεν δέχτηκε ποτέ πρόταση για το ριάλιτι επιβίωσης. Επίσης μίλησε και για τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν ανά διαστήματα.

Όσο για τη σχέση του με την παίκτρια των Διασήμων, ο John Lygnos δήλωσε: «Η Μυριέλλα είναι ένα από τα ερεθίσματά μου, όταν γράφω τα τραγούδια μου».

 

«Ποτέ δεν μου έγινε πρόταση για το Survivor, αλλά έτσι κι αλλιώς, δεν θα ήθελα να αφήσω τη μουσική μου για να πάω στο Survivor», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Όσον αφορά αυτά που γράφονται τόσο για τον ίδιο, όσο και για τη Μυριέλλα Κουρεντή, ο μουσικός είπε: «Αδιαφορώ. Και για όσα γράφονται και για όσα λέγονται. Έχω διαβάσει και άρθρο που έλεγε ότι πέθανα. Έχω διαβάσει ότι η Μυριέλλα είναι έγκυος, ότι δεν είναι ελληνικής καταγωγής, διάφορα. Με τη Μυριέλλα ετοιμάζουμε έναν υπέροχο δίσκο. Μου είναι δύσκολο να συνεργάζομαι με άλλους ανθρώπους, με τη Μυριέλλα όμως σκεφτόμαστε τα ίδια».

Τέλος, ανέφερε για την αγαπημένη του: «Με τη Μυριέλλα συνδεόμαστε με έναν υπέροχο τρόπο. Είναι ένας πολύ ευαίσθητος άνθρωπος κι ίσως γι’ αυτό, κάποιοι νομίζουν ότι είναι ψεύτικη».

Εκτός εαυτού η Μυριέλλα με τον Τάκη!

 

Στο μεταξύ στο χτεσινό επεισόδιο (6/3) η ηθοποιός εξέφρασε την αντίθεσή της με την απόφαση της Κάτιας να πάει να βοηθήσει τους άντρες ως στήριγμα στο run, διότι όπως είπε, δεν ήταν alert και καθυστερούσε την πορεία εκείνου που έτρεχε.

Τότε ο Τάκης εξερράγη λέγοντάς της πως αυτό που λέει είναι ανούσιο. Η Μυριέλλα ένιωσε και πάλι ότι της επιτίθεται και ανέβασε τους τόνους.

Τόσο έντονη ήταν η λογομαχία που ο 48χρονος μισθοφόρος τσαντίστηκε τόσο πολύ με την ηθοποιό που της είπε επί λέξη «Μη μου ξαναμιλήσεις ποτέ, όσο θα είμαστε στο παιχνίδι».