Αν το Survivor του ΣΚΑΪ γινόταν πάνω σε πλοίο και όχι σε ερημικές παραλίες του Άγιου Δομίνικου, θα μπορούσαμε να το λέμε και Love boat! Βέβαια αυτά είναι last year ή καλύτερα πριν τους χωρίσει η απόσταση και τα χιλιάδες μίλια.

Γιατί μπορεί μέσα στο reality να υπάρχουν πολλοί ζευγαρωμένοι αλλά επίσης πολλοί ξαναζευγάρωσαν! Εμείς ωστόσο επειδή αντροχωρίστρες δε μας λες, και άλλωστε δεν είναι ο ρόλος μας αυτός, θα σας πούμε τα ζευγάρια π.S. Δηλαδή πριν το Survivor.

Ποια είναι αυτά που χώρισαν με όρκους αγάπης και ότι τάχα till death do us part;

Άρης Σοϊλέδης- Μαρία Αντωνά

Ο ποδοσφαιριστής και η ραδιοφωνική παραγωγός. Το ζευγάρι είχε βάλει πλώρη τον γάμο πριν εκείνος αποφασίσει να μαζέψει την προίκα του και φύγει για εξωτικά νησιά. Εκείνη πάντως τον στηρίζει όπου σταθεί!

Χρήστος Δάντης- Ασημίνα Χατζηανδρέου

Αν και ο Χρήστος δεν είναι αυτό που λες «σταθερός χαρακτήρας» ωστόσο οφείλουμε να του αναγνωρίσουμε ότι το στηρίζει το κοριτσάκι. Και δεν το λέμε κοριτσάκι τυχαία. 33 χρόνια έχουν διαφορά! Κόρη του για να μην πούμε εγγόνα του, θα μπορούσε να είναι το Ασημινάκι. Και δυνατή παίκτρια, να τα λέμε κι αυτά!

Λάμπρος Κωνσταντάρας- Στεφανία Γκουρνέλου

Αυτό που είπε ο δημοσιογράφος για το μόλις λίγων μηνών κορίτσι του ότι δηλαδή έχουν το ίδιο γελοίο χιούμορ, δεν το λες και καλό. Πάντως δεν μπορούμε να πούμε και πολλά. Ο χρόνος θα δείξει.

 

Γιάννης Μαυροκορδάτος- Αθηνα Ευμορφιάδη

Εντάξει, το ζευγάρι οσονούπω ανταμώνεται και πάλι. Η πρωταθλήτρια έχει δεσμό πολλών ετών με τον επίσης αθλητικό τύπο και έχουν και οι δύο τρελή αγάπη στις φωτογραφίες.

 

Μυριέλλα Κουρεντή- Τζον Λιγνός

Εδώ τώρα τα πράγματα έχουν ως εξής. Αυτοί του καλλιτεχνικού στερεώματος, έχουν μία περίεργη αίσθηση του τί είναι σχέση και πόσο σοβαρή μπορεί να είναι αυτή. Όπως και να έχει, γιατί εμείς δεν είμαστε εδώ για να κλείσουμε σπίτια, τα παιδιά σίγουρα αγαπούν τη μουσική. Βέβαια έχουν και οι δύο μεγάλη καρδιά και γενικώς αγαπούν…