Το φετινό Survivor στον ΣΚΑΪ δίνει πόνο και δράση χωρίς έλεος!  Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλιτζαλί, δεν σκόπευε να δώσει τέτοια μεγάλα και ακριβά όπως καταλαβαίνετε δώρα, από τόσο νωρίς! Το έχει  άλλωστε ήδη παραδεχτεί και όταν παρουσίασε το παιχνίδι. Πρέπει να μειωθεί λίγο ο αριθμός των παικτών. Ωστόσο τα νούμερα ήταν μεγάλα αφού το Μαϊάμι ξετρέλανε τον λαό! Έτσι και αφού τα νούμερα ικανοποίησαν τόσο τον σταθμό του Φαλήρου όσο και τον παραγωγό, δίνει ταξίδια στους παίκτες!

Ωστόσο μένει να δούμε ποια θα είναι η αποψινή έκβαση. Ο Έλληνας παρουσιαστής Γιώργος Λιανός επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο και ανακοινώνει στους παίκτες το έπαθλο του αγωνίσματος του Σαββάτου…

Το έπαθλο λοιπόν ακούει στο όνομα Πούντα Κάνα! Μαχητές και Διάσημοι πέφτουν στη μάχη για τη μεγάλη νίκη! Ποια ομάδα όμως θα τα καταφέρει; Οι συνολικές νίκες ανάμεσα στις δύο ομάδες έχουν φτάσει στο 14-12 μετά και το νέο διαμοιρασμό των ομάδων.

Πριν τον αγώνα που θα δούμε θα υπάρχει και μια αποκάλυψη από τον Άρη και την Σοφιάνα.

Ο Τάκης Καραγκούνιας εκεί που έπαιζε μπουνιές με τον Άρη, ξαφνικά θα πάει και θα τον παρακαλέσει να μην τον ψηφίσουν για τον τάκο. όχι μόνο τον Άρη, αλλά σχεδόν όλους τους συμπαίχτες του. Φοβάται λέει ότι αν βγει στον τάκο θα αποχωρήσει. Η πρόταση του είναι να διώξουν τον Εμμανουήλ.Όμως ο 38χρονος make up artist θα το καταλάβει και θα γίνει για μια ακόμα φορά ο κακός χαμός.

Στο παρασκήνιο και ο Κωνσταντίνος Εμμανούηλ, ο οποίος για ακόμα ένα παιχνίδι θέλει να τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Η αλήθεια είναι ότι με όσα έχουμε δει ανάμεσα στις δύο ομάδες οι Μπλε έχουν ξεφύγει με τη κατάσταση στη καλύβα τους να μην μαζεύεται. Τι άλλο μας περιμένει;

ΕΔΩ θα δείτε την απάντηση για το ποια ομάδα κερδίζει το καταπληκτικό ταξίδι!

Survivor: Δείτε το αποψινό trailer