Οι Διάσημοι του Survivor κατάφεραν να επικρατήσουν στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας για την τρέχουσα εβδομάδα. Παρότι οι νέες προσθήκες στο παιχνίδι του ΣΚΑΪ δεν έφεραν κάτι στην ομάδα, ο Άρης Σοϊλέδης ήρθε μπροστά και έφερε την πολυπόθητη νίκη ασυλίας. Μάλιστα αυτή  για πρώτη φορά, συνδυάστηκε και με φαγητό.

Οι Μαχητές δεν τους απομένουν πολλές δυνάμεις λόγω πείνας. Καθένας μάλιστα θα περίμενε ότι θα έχουν ξεκάθαρο προσανατολισμό ως προς το Συμβούλιο. Όμως η ομάδα είναι διχασμένη και δεν πρόκειται να φέρει γρήγορα νίκη.

Από τη μία είναι η τριάδα των κοριτσιών Ασημίνα, Πελαγία, Σοφιάννα. Οι τρεις μάλιστα επιθυμούν διακαώς να φέρουν στο πλευρό τους και τον δυνατό αγρότη. Αυτή ήταν και η τριάδα που «στοχοποίησε» τον Ανδρέα. Σκοπός τους ήταν να μην κινδυνεύσει η Πελαγία με μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα.

Μάλιστα, η Πελαγία είπε ότι είναι καιρός να βγουν μπροστά οι αδύναμοι παίκτες που φέρνουν 0 νίκες σε 2 προσπάθειες. Έλα όμως που η δασκάλα δίδασκε αλλά δεν…εκράτει το λόγο της! Έτσι μετά από λίγο, δεν κατάφερε να φέρει κάποια νίκη στους δύο αγώνες που συμμετείχε.

Survivor: Το σχέδιο της τριάδας των κοριτσιών

Μετά δε και την νίκη του Σάββα στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας η Πελαγία αντιλαμβανόμενη ότι υπάρχουν πολλές πιθανότητες να βρεθεί υποψήφια, έκανε ακόμα μεγαλύτερη προσπάθειά για να βγει από τη δύσκολη θέση. Δε δίστασε μάλιστα να καταστρώσει σχέδιο!

Το δεύτερο μέτωπο που υπάρχει είναι αυτό της τριάδας Ανδρέα, Σάββα και Μέης. Ο Σάββας έχει το ρόλο του προστάτη για τους δύο παίκτες. Προφανώς εκείνοι είναι σε δυσμενέστερη θέση γιατί βρίσκονται λιγότερο καιρό στο παιχνίδι. Έτσι εύκολα μπορεί να γίνουν στόχοι!

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της κάλπης από τον Γιώργο Λιανό και της υποψηφιότητας του Ανδρέα, η τριάδα φάνηκε να… ικανοποιείται! Όταν όμως πήρε τον λόγο ο Ανδρέας, ουσιαστικά τις ισοπέδωσε αφού τεκμηρίωσε πως υπάρχουν πιο αδύναμοι παίκτες στο παιχνίδι από αυτόν.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Καθόμουν χθες το βράδυ μόνος μου και ήρθε η Σοφιάννα και μου είπε το πόσο καλό παιδί είμαι και το πόσο καλός είμαι αγωνιστικά. Δεν καταλαβαίνω γιατί με ψήφισαν με έξι ψήφους, ενώ έχω δώσει επανειλημμένα πολλές νίκες και έχω παίξει πολύ μαχητικά. Δεν είναι δυνατόν να με βγάζουν στον τάκο, ενώ έκανα πολλά σερί. Τα κορίτσια ήθελαν να σώσουν την Πελαγία και έτσι ψήφισαν εμένα, αλλά δεν το καταλαβαίνω».

Το αποτέλεσμα ήταν να εκτεθούν Σοφιάννα και Πελαγία, και η Ασημίνα! Μάλιστα η τελευταία, αν και λαλίστατη, δεν έβγαλε κουβέντα για ψηφοφορία.

Ακόμα και οι Διάσημοι πήραν θέση και εξέφρασαν την απορία τους για την υποψηφιότητα του συγκεκριμένου μαχητή.