Δεν μποορούν να κερδίσουν αγώνα οι ταλαιπωρημένοι, πεινασμένοι και… δαρμένοι Κόκκινοι στο Survivor. Μετά από σειρά χαμένων επάθλων στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχασαν και την πρώτη ασυλία. Τι κι αν προηγήθηκαν και πίστεψαν ότι ήρθε η ώρα να γυρίσει ο τροχός, οι Μπλε με μπροστάρη τον Άρη Σοϊλέδη, είχαν την ψυχραιμία και τούμπαραν το παιχνίδι.

Οι ηττημένοι Κόκκινοι στη συνέχεια μονομάχησαν για την ατομική ασυλία την οποία τελικά κέρδισε ο Τάλα. Ο Σπύρος Μαρτίκας, όπως είχε πει από νωρίς, δεν διεκδίκησε το πολυπόθητο κολιέ.

Ακολούθως, όπως συνηθίζεται μετά από κάθε χαμένη ασυλία, οι Κόκκινοι προσήλθαν στο Συμβούλιο του Νησιού με την υποχρέωση να υποδείξουν έναν συμπαίκτη τους προς αποχώρηση. Ο παίκτης αυτός ήταν για ακόμα μια φορά ο Σπύρος Μαρτίκας. 

Survivor: Μεγάλη κόντρα Άρη-Στάθη

 

Στο μεταξύ στο επεισόδιο που προβλήθηκε υπήρξε μεγάλη ένταση και εκνευρισμός κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος ανάμεσα στις δύο ομάδες. Οι Μπλε βρίσκονταν μπροστά στο σκορ και τελικώς κέρδισαν  όμως ο Σπύρος Μαρτίκας πέτυχε ένα σημαντικό πληγμα στο “εγώ” του Άρη Σοϊλέδη, νικώντας τον με εμφατικό τρόπο.

Ο ποδοσφαιριστής των Μπλε λίγο νωρίτερα περπατούσε απέναντι στον αντίπαλό του και αυτό σχολιάστηκε από τον Στάθη. Ο Άρης ισχυρίστηκε ότι δεν περπατούσε επειδή υποτίμησε τον Σπύρο, αλλά για να ηρεμήσει.

Ο παίκτης των Μπλε αφού γύρισε στην καλύβα εξαπέλυσε επίθεση προς τον Στάθη Σχίζα, για τη συμπερίφορά του απέναντί του. Όπως είπε εκείνος συχνά τον συμπεριλαμβάνει και αναφέρεται σε αυτόν ως φίλο του, όμως δεν βλέπει από την μεριά του να γίνεται κάτι ανάλογο.