Μπορεί η μπλε ομάδα του Survivor να είναι καλύτερη σε αποδόσεις και να κερδίζει ευκολότερα την κόκκινη ωστόσο στο  επεισόδιο της Κυριακής (3/4) ηττήθηκε στον αγώνα ασυλίας.

Οι παίκτες δεν μπορούσαν να το καταπιούν γι’ αυτό και έπρεπε να αποδοθούν ευθύνες! Έτσι η νέα κόντρα που φαίνεται να ξέσπασε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι ανάμεσα στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ και τον Σπύρο Μαρτίκα, όταν ο δεύτερος προσπάθησε να πει με έμμεσο τρόπο στον πρώτο πως θα είναι υποψήφιος λόγω της κακής του απόδοσης.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ φάνηκε να τσαντίστηκε πολύ και δεν δίστασε να απαντήσει αλλά και να επιτεθεί στον συμπαίκτη του. Ο ίδιος μάλιστα του απάντησε με ύφος: «Σε σχέση με το πως ξεκίνησες εσύ, είμαι πολύ καλύτερος. Αν ερχόμασταν μαζί και είχα όλο αυτό τον καιρό που είχες εσύ θα είχα δείξει πολλά περισσότερα από ότι εσύ. Είμαι πολύ καλύτερος αγωνιστικά».

 

Survivor 3/4: Όλοι οι Μπλε κατά Εμμανουήλ – «Δεν έχω όρεξη να σας απαντήσω»

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ έχει βαλθεί να σπάσει τα νεύρα των συμπαικτών του στο Survivor και να ανεβάσει την τηλεθέαση!

Κι αυτό φάνηκε από το αγώνισμα για την 1η Ασυλία στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ.

Οι Μπλε γνώρισαν την ήττα στον αγώνα μπαράζ από τους Κόκκινους και οδηγήθηκαν στην ατομική ασυλία και το Συμβούλιο Αποχώρησης.

Δεν είναι ότι δεν προσπάθησαν οι νέοι Μαχητές. Έφτασαν το παιχνίδι στο μπαράζ, αλλά δεν είχαν όλοι οι παίκτες την ίδια αυταπάρνηση.

Ένας από αυτούς ήταν ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο οποίος με την ομπρέλα του γκρέμισε το Twitter. Ο Make-up Artist δεν δέχθηκε να αγωνιστεί στο πρώτο ματσάρισμα.

Αυτό σήκωσε αντιδράσεις στους Μπλε, οι οποίοι στο τέλος του αγώνα, στο ceremony του την είχαν φυλαγμένη.

Ξαφνικά, όλοι τους απασφάλισαν και έκαναν μαζική επίθεση στον Κωνσταντίνο.