Και στο αποψινό Survivor πρόκειται να γίνει μία αναταραχή όπως βλέπουμε στο trailer!

Βλέπουμε ότι η μπλε ομάδα του ριάλιτι του ΣΚΑΪ είναι σε κακή κατάσταση μεταξύ τους αφού όλοι φαίνεται να έχουν πρόβλημα με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ. Ο γνωστός στυλίστας μπήκε προκειμένου να τους κάνει…. μαλλιοκούβαρα και το έχει καταφέρει εξαιρετικά! 

Ο Τάκης και ο Τάλα, φανερά εκνευρισμένοι του κάνουν επίθεση με τον δεύτερο μάλιστα να του λέει ότι θα πρέπει να ζητήσει κανονικά συγνώμη από όλη την ομάδα.

Ο πρώτος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας γίνεται βράδυ και μάλιστα υπό βροχή, με έναν στίβο μάχη ο οποίος είναι πραγματικά εντυπωσιακός και πολύ δύσκολος.

Για μια ακόμα φορά για την Μπλε ομάδα του Survivor θα απουσιάζει ο Άρης Σοϊλέδης λόγω του τραυματισμού του και όλοι βέβαια έχουμε μεγάλη αγωνία να δούμε τι θα γίνει και πότε θα επιστρέψει.

Από την άλλη οι Κόκκινοι είναι ζεν από τη στιγμή που αποχώρησε η Μυριέλλα και πλέον κοιτάζουν λίγο πιο θετικά τα πράγματα.

Οι Κόκκινοι πάντως θέλουν τη νίκη και το παλεύουν με όσες δυνάμεις τους έχουν απομείνει. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι έχουν να φάνε πολύ καιρό. Οι δυνάμεις τους αρχίζουν και τους εγκαταλείπουν. Όμως, επειδή τα σενάρια δεν είναι το δυνατό μας σημείο δείτε ΕΔΩ ποιοι παίρνουν την ασυλία στο αποψινό επεισόδιο!