Στο αποψινό Survivor θα τα έχουμε πάλι όλα. Όσο ο Ατζούν βλέπει τα νούμερα να χτυπούν κόκκινο, τόσο πόνο θα δίνει. Οι παίκτες μετά τις αλλαγές τις οποίες υποχρεώθηκαν να«καταπιούν» αφού αυτοί είναι οι απαράβατοι κανόνες του παιχνιδιού επιβίωσης του ΣΚΑΪ, δέχτηκαν κι άλλους παίκτες.

Ωστόσο κάποιοι δεν το πήραν και με τόσο καλό μάτι. Όπως ο Τάκης, για παράδειγμα. Ο μισθοφόρος δε φαίνεται να έχει διάθεση να τα πηγαίνει καλά με τον Κωνσταντίνο. Ο ένας θέλει να ασχολείται με τον καλλωπισμό των κοριτσιών, ο άλλος πάλι θέλει την καλύβα μαζεμένη και να είναι όλοι πρόθυμοι για δουλειά. Μέσα σε όλα αυτά,  Διάσημοι και Μαχητές  μπαίνουν και πάλι στο στίβο μάχης για να παλέψουν για τη 2η ασυλία της εβδομάδας της οποίας τα αποτελέσματα σας είπαμε ΕΔΩ.

Στο χτεσινό συμβούλιο του νησιού, τον πρώτο λόγο είχαν οι Διάσημοι που θα έπρεπε να δείξουν στην κάλπη τον παίκτη που θεωρούν τον πλέον αδύναμο στην ομάδα τους. Αμέσως μετά την  ψηφοφορία, όπως κάθε φορά άλλωστε, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός έπρεπε να ανακοινώσει τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους με αποτέλεσμα να βγει στον τάκο.

Survivor: Ποιος θα είναι ο δεύτερος υποψήφιος;

Να θυμίσουμε ότι η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου κέρδισε για μία φορά στο αγώνισμα ατομικής ασυλίας. Και ο πρώτος υποψήφιος για αυτή την εβδομάδα είναι η… Μυριέλλα Κουρεντή. Για την παίκτρια των κόκκινων η Ναυσικά εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια, αλλά μάλλον παίζει βρώμικα.

Μετά τη νίκη των Μπλε στην 1η ασυλία τα πράγματα μοιάζουν να ζορίζουν για τους Κόκκινους, αφού θα πρέπει να πάρουν τη νίκη απόψε. Στόχος να μην έχουν μόνο δικούς τους υποψήφιους.

Κάτι τέτοιο όμως είναι μάλλον δύσκολο να συμβεί. Για μία ακόμα φορά οι Κόκκινοι θα αναγκαστούν, αφού χάσουν να πάνε να βγάλουν ακόμα έναν υποψήφιο για αποχώρηση.

Τα πράγματα ζορίζουν. Όλα μπορούν να ανατραπούν. Όλα εκτός από τον 2ο υποψήφιο που δεν είναι άλλος από τον σεφ του ριάλιτι επιβίωσης.

Σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε, ο Απόστολος Ρουβάς είναι ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση και μένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί το παζλ του Survivor. Ο Απόστολος θα βγει από την κάλπη και τις ψήφους των συμπαικτών του. Είναι αδύναμος αγωνιστικά; Σε ένα βαθμό ναι, αλλά ας μην ξεχνάμε πως παίζει συνέχεια με τον Άρη Σοϊλέδη τελευταία.

ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ
Διαβάστε επίσης

Αυτός είναι ο λόγος που η Ναυσικά παίζει βρώμικα

Διχάζει το twitter η Ναυσικά – Πόζες φωτιά

Σάρωσε σε τηλεθέαση το Survivor – Τι νούμερα έκανε;

Το κλίμα στην κόκκινη καλύβα δεν είναι και το καλύτερο δυνατό μετά την άφιξη των νέων παικτών