Το επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε την Κυριακή (27/3) ήταν ανατρεπτικό. Τόσο, που κατάφερε να εκτοξεύσει τα νούμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με βασική πρωταγωνίστρια την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου! Διότι, τα όσα συνέβησαν ήταν κυρίαρχο θέμα στα social media. Έκλεψε η Ναυσικά στην ατομική ασυλία; Ερώτημα που είναι δύσκολο να βρει απάντηση. Αλλά ας το αφήσουμε.

Γιατί το θέμα δεν ήταν μόνο αν έκλεψε τελικά. Το διπρόσωπο του πράγματος ήταν το πρόβλημα. Με άλλα λόγια, το γεγονός ότι ενώ μπροστά στη Μυριέλλα έλεγε «η κοπέλα έχει αδικηθεί πολύ» και επιπλέον ότι «τα στατιστικά της δεν ήταν ποτέ η τελευταία». στην ψηφοφορία την έδωσε κανονικότατα. Επίσης το είπε και στο τέλος πολύ ωραία ότι τάχα μου όλοι θέλουν να βγάλουν την Μυριέλλα επειδή είναι αδύναμη αγωνιστικά.

Στο 2:33 του βίντεο ξεκινάει η Ναυσικά να υπερασπίζεται την Μυριέλλα

Για τον εαυτό της τα έλεγε; Ποιον έδινε στεγνά; Διότι, όπως είδαμε στο βίντεο της εκπομπής Love It με την Ιωάννα Μαλέσκου, πριν αλέκτωρ φωνήσαι, μία χαρά της την έριξε την ψήφο! Δεν δίστασε μάλιστα να πει ότι δεν είναι αδύναμη παίκτρια ρε παιδιά! Στην Ναυσικά έπρεπε να πάει το Όσκαρ, όχι στον μακρυχέρη Γουίλ Σμιθ!Η εξήγησή της ήταν πως το έκανε επειδή το ζήτησε η ίδια η Μυριέλλα! Άμα θέλουμε την πιστεύουμε, μιας και τα όσα είπε μετά δεν στέκουν.

Δείτε την ψηφοφορία και ποιον ψήφισε η Ναυσικά στο 0:23 του βίντεο

Η ενόχληση με την ατομική ασυλία

Αυτό ωστόσο που «πόνεσε» πιο πολύ τους τηλεθεατές ήταν το γεγονός ότι η νεαρή κοπέλα έκλεψε ξεκάθαρα κατά τη διάρκεια του αγώνα ασυλίας. Κι αυτό φαίνεται στην εικόνα που παραθέτουμε. Ουσιαστικά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άργησε να σηκώσει το πόδι της από το έδαφος κερδίζοντας με αυτόν τον τρόπο χρόνο έναντι των αντιπάλων της που ήδη είχαν το ένα τους πόδι στον αέρα.

Κανείς όμως από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης δε φάνηκε να ιδρώνει. Εκτός αν το φυλάξουν για να την ξεφτιλίσουν κάποια άλλη στιγμή! Ακόμα και σήμερα ο Λιανός μπορεί να ανακοινώσει ποινή για την όμορφη παίκτρια αφού οι κλοπές τιμωρούνται δικαιολογημένα! Άλλωστε, αποκλείουμε το γεγονός να την καλύψουν στο μοντάζ γιατί αυτό θα σημαίνει σκάνδαλο και φυσικά δεν συμφέρει ούτε τον Ατζούν ούτε τον ΣΚΑΪ.

Επιπλέον, ποιος παρατήρησε το βλέμμα της Ναυσικάς όταν είπε ο Λιανός πριν την ψηφοφορία ότι εκείνη την γλιτώνει λόγω ασυλίας; Θα μας πείτε «ψιλά γράμματα» αλλά πραγματικά δείτε το! Αξίζει τον κόπο.

Mediaka νέα τώρα

Survivor: Χρήστος Δάντης-Ενοχλημένος από τα social media

Survivor: Όταν η Ναυσικά παλάβωσε τον Πάγκαλο με το τσιφτετέλι της

ΣΚΑΪ: Κάτι τρέχει με την πρωινή ζώνη