Ευτυχώς που εκεί στο Survivor ξεχνούν γρήγορα και επανέρχονται… στην τάξη! Δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς το γεγονός ότι ο Κατσαούνης έχει έρθει πολύ κοντά με την Ασημίνα στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Στο επεισόδιο  που προβλήθηκε χθες το βράδυ οι δύο παίκτες των Μαχητών μας άφησαν να καταλάβουμε πως όλη η παρεξήγηση μεταξύ τους ανήκει στο παρελθόν. Η Μυριέλλα πια δεν είναι ικανή να τους… χωρίσει!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου μίλησε στην κάμερα για τον Θεσσαλό.

«Χθες το βράδυ, παίξαμε ένα παιχνίδι με τον Γιώργο για να ξεγελάσουμε λίγο την πείνα του μυαλού και του εγκεφάλου, γιατί δεν είμαστε καλά. Μετά μου είπε μία ιστορία για μια τσιγγάνα στο κέντρο της Αθήνας, που του είχε διαβάσει το χέρι και του είπα να μου το διαβάσει κι εκείνος».

Survivor: Οι εξηγήσεις της Ασημίνας για το παρελθόν!

Η νεαρή παίκτρια των Μαχητών θέλησε να εξηγήσει και για τις διαφορές που είχαν οι δύο τους κατά το παρελθόν. Είναι αλήθεια πως το κλίμα ήταν τουλάχιστον… κατεψυγμένο όμως όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

«Μπορεί στο παρελθόν να έχουμε διαπληκτιστεί με τον Γιώργο, λόγω των συμβάντων με τη Μυριέλλα και να είχε γυρίσει να πει κάποια πράγματα για ‘μένα. Όλα αυτά τα έχω κρατήσει κλειδωμένα σε ένα κουτάκι στο κεφάλι μου, αλλά δεν μπορώ να μην κάνω παρέα μαζί του. Με κάνει να γελάω και περνάμε πολύ όμορφα, μέχρι να ξανασυμβεί κάτι ακραίο που θα μας χαλάσει τη σχέση. Νομίζω από μόνο του δεν θα χαλάσει, γιατί είναι κάτι όμορφο», συμπλήρωσε.

«Τον βάζω να με χαϊδεύει γιατί είμαι χαδιάρα»

Σε ό,τι αφορά στα πλάνα που είδαμε με τους δύο παίκτες να έρχονται πολύ κοντά κατά τη διάρκεια της νύχτας, η Ασημίνα έδωσε τη δική της εξήγηση.

«Τον βάζω κάθε βράδυ να με χαϊδεύει, γιατί γενικά είμαι πολύ χαδιάρα. Κι εκείνον τον χαλαρώνει και τον κοιμίζει, οπότε μια χαρά».