Η Τζο Μαριδάκη αποχώρησε από το Survivor και πριν καλά καλά πατήσει το πόδι της στην Ελλάδα άνοιξε το στόμα της και άρχισε τις αποκαλύψεις στην εκπομπή Love it του ΣΚΑΪ.

Η πρώην παίκτρια μίλησε για την Σοφιάννα Αβραμάκη, τον Άρη Σοϊλέδη και το αν τρέχει κάτι ανάμεσά τους.

 

«Ο Άρης δεν με πλησίασε, κοιτάει μόνο το συμφέρον του, δεν τον νοιάζει για τους άλλους. Θέλει να κάνει κουμάντο και στις δύο ομάδες, στήνει τις ψηφοφορίες και συμβουλεύει τους φίλους του για το πώς θα κινηθούν για να διώξουν παίκτες.

Στον αγωνιστικό χώρο είναι πάντα εριστικός, ειρωνικός και έχει πολύ κακή συμπεριφορά. Έκανε πολλές επιθέσεις στην Ασημίνα και στην Σταυρούλα για αν τις μειώσει γιατί είναι καλές αγωνιστικά» ανέφερε η Τζο Μαριδάκη.

«Η Ασημίνα μου είχε πει ότι η Σοφιάννα βλέπει ερωτικά τον Άρη και της άρεσε. Τώρα ποιον να πιστέψω από εκεί μέσα δεν ξέρω, δεν τους έχω και πολύ εμπιστοσύνη.

Η Σοφιάννα και η Μαίη έχουν αλλάξει από τότε που κάνουν παρέα μαζί του, έχουν γίνει πιο ειρωνικές και επιθετικές και τρέφουν έχθρες και κακεντρέχειες» τόνισε η Τζο Μαριδάκη για όσα είδε στο Survivor.

H πρώην παίκτρια μίλησε επίσης στην εκπομπή και όσα ανέφερε προκαλούν αίσθηση. Τα πυρά της στράφηκαν κυρίως εναντίον της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου και του Στάθη Σχίζα για τη στάση που κρατούν στο παιχνίδι.

«Νομίζω ότι είχε πρόβλημα μαζί μου χωρίς να της κάνω κάτι. Η ίδια δεν θέλει να «δώσει» κανένα φίλο της και προσπαθούσε πάρα πολύ για τις ατομικές ασυλίες ενώ ήξερε πως η ίδια δεν βοηθά στην ομάδα, δεν φέρνει πόντο και κοιμάται όλη μέρα. Γενικότερα λέει πολλά ψέματα και προσπαθούσε να το παίξει δίκαια. Αυτή η παρέα το παίζει κύριοι, καθωσπρέπει και σωστοί αλλά δεν είναι αυτό που φαίνεται» είπε η Τζο Μαριδάκη για την εμπειρία της στο Survivor.

«Δεν παίζουν δίκαια, στήνουν ψηφοφορίες. Έχουν τον Άρη και τους λέει τι να ψηφίσουν. Μετά το συμβούλιο ο Στάθης μου έκανε επίθεση, με έβρισε, ήταν πραγματικά έτοιμος να μου ορμήξει. Δεν έχει δικαίωμα να μου μιλήσει έτσι. Το θεωρώ πολύ ανώριμο ένας άντρας, που έχει ένα παιδί, να μιλήσει έτσι σε έναν άνθρωπο 19 ετών» πρόσθεσε η Τζο Μαριδάκη.