Εντάξει! Δεν ήταν και κάποιο συγκλονιστικο μυστικό ότι οι Κόκκινοι του Survivor θα κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας και θα μπορέσουν να έρθουν σε «επαφή» με τους δικούς τους ανθρώπους.

Όμως ήταν μία οριακή αναμέτρηση και οι Κόκκινοι επικράτησαν των Μπλε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.  Έτσι επέστρεψαν στις νίκες επάθλων επικοινωνίας, που μέχρι στιγμής ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι.

Όπως συνηθίζεται αυτή την εβδομάδα, οι Μαχήτριες ήταν εκπληκτικές και κατάφεραν να κάνουν το 1-0 σε νίκες χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Για ακόμα μια φορά όμως, οι άνδρες ήταν κατώτεροι των περιστάσεων και ηττήθηκαν.
Παρότι οι Κόκκινες δεν τα πήγαν πολύ καλά, εκείνη που έφερε την τελική νίκη και γενικότερα ξεχώρισε με την προσπάθειά της ήταν η Ευρυδίκη.

Όταν μάλιστα όλοι τρόμαξαν με τον τραυματισμό που είχε στο κεφάλι, εκείνη επέδειξε χαρακτηριστική ψυχραιμία και συνέχισε σαν να μην συνέβη τίποτα. Οι Διάσημοι με αυτή τους τη νίκη εξασφάλισαν επικοινωνία μέσω γραπτών μηνυμάτων με αγαπημένα τους πρόσωπα και ανέβηκαν ακόμα ένα σκαλοπάτι στα έπαθλα επικοινωνίας.

Εντωμεταξύ η Κάτια Ταραμπάνκο τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε πολύ καλή φόρμα αγωνιστικά στο Survivor. Η αρχική της αγωνιστική ανομβρία αποτελεί παρελθόν. Εδώ και λίγο καιρό φαίνεται να έχει προσαρμοστεί απολύτως στις συνθήκες του παιχνιδιού και να το απολαμβάνει.Το γεγονός αυτό την κάνει να μιλά πιο άνετα και πιο συχνά για τους ανθρώπους της στην Ελλάδα, και κυρίως για τη μητέρα της, στο ξεμάτιασμα της οποίας αποδίδει την αγωνιστική της ανάκαμψη.

Στο επεισόδιο της Τρίτης το μοντέλο μίλησε για τα παιδικά της χρόνια στην Ελλάδα. Ανέφερε πως έμαθε ελληνικά μετά από παρότρυνση της μητέρας της να βγει στο δρόμο και να συναναστραφεί με άλλα παιδιά.

Ο Τζον, η Μαρία Αντωνά κ.α. αντάλλαξαν μηνύματα με τους παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης γεμίζοντάς τους δύναμη για τη δύσκολη συνέχεια.