Η ομάδα των Κόκκινων στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor δεν βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η λέξη ήττα είναι πλέον το συνώνυμό τους. Δεν μπορούν να συνέλθουν και να σταθούν στα πόδια τους. Η νίκη φαντάζει όνειρο απατηλό και οι παίκτες μοιάζουν παραδομένοι στη χασούρα!

Όλοι εκτός από τη γάτα την εφτάψυχη, από τον άνθρωπο με τις εννιά… ζωές που δε λέει να αποχωριστεί το νησί του Άγιου Δομίνικου και θα έχει γούστο στο τέλος να βγει και νικητής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ!

Παρά την έκδηλη στήριξή του στις δύο συμπαίκτριές του, δεν έπεισε το κοινό του να τον απαρνηθεί και επιβίωσε από ακόμα μια ψηφοφορία. Όμως όπως προείπε, ήταν τελευταία φορά που ζητά από τον κόσμο να μην τον ψηφίσει, και στο εξής θα παίξει το παιχνίδι επί ίσοις όροις. Εμείς πάλι έχουμε να πούμε, καλοσύνη σου Σπύρο Μαρτίκα και ποιοι είμαστε εμείς που θα σε κρίνουμε άλλωστε!

Πάντως προς το παρόν το μάρμαρο το πλήρωσε Στέλλα, που ξεκίνησε ως Μπλε αλλά κατέληξε Κόκκινη!  Η ξανθιά παίκτρια που είχε  μπει στο παιχνίδι με τον Κ. Εμμανουήλ, μπόρεσε μέσα στη σχετικά σύντομη διαδρομή της να κερδίσει τον κόσμο! Η αθωότητα και η αγωνιστικότητά της την έκαναν ιδιαιτέρως συμπαθή αλλά όχι τόσο ώστε να καταφέρει να «ξεκουμπίσει» τον φαρμακοποιό από το Κερατσίνι.

Για να ξαναέρθουμε όμως στα δικά μας, οι Κόκκινοι το θέλουν το ξεμάτιασμά τους. Γιατί το βλέπουμε όλοι ότι τα παιδιά είναι σε άθλια κατάσταση! 

Οι παίκτες δεν τρεφονται, δεν έχουν επικοινωνία με τους δικούς τους και φυσικά δεν κερδίζουν κανένα έπαθλο για να δουν μία χαρά!

Ακόμα και ο Τάλα, ίσως ο καλύτερος παίκτης τους, δεν κατάφερε να φέρει κάποια νίκη απόρροια της κακής ψυχολογίας!  Πώς θα προστατευθεί ο ίδιος και πώς θα καταφέρει να στηρίξει την ομάδα;

Το πράγμα μοιάζει να είναι ιδιαιτέρως δύσκολο!