Μια φορά και έναν καιρό ήταν μια πριγκίπισσα, που μας ήρθε από τη μακρινή Θεσσαλονίκη με μια ένρινη και τσιριχτή φωνή, που αποφάσισε να πάει σε ένα reality επιβίωσης για να ξεπεράσει το χωρισμό της από την πρώην σχέση της. Αν και η ζωή της είναι λίγο ροζ, όπως είναι για όλες τις πριγκίπισσες, έπεσε και κυλίστηκε στην λάσπη, έτρεξε, πάλεψε και σε πολλές περιπτώσεις βγήκε νικήτρια. Το μόνο που δεν φανταζόταν ήταν να γνωρίσει τον έρωτα της ζωής της (καλά ας μην υπερβάλουμε κιόλας, ο καιρός θα δείξει). Το κορίτσι, στην περίπτωσή μας, η Βρισηίδα Ανδριώτου γοητεύτηκε από τον μεγαλύτερο της Βασιλιά, ακα Σπύρο Μαρτίκα. Γοητεύτηκε όπως δήλωσε όχι από την εξωτερική του ομορφιά, αλλά από τον χαρακτήρα του και την καθαριότητά του, τώρα το πόσο καθαρός μπορεί να είσαι στο SURVIVOR, είναι μια άλλη κουβέντα και καλό θα ήταν να είχαμε και καμία χορηγία από κανένα απορρυπαντικό-άρωμα-σαμπουάν. Ο 45άρης φαρμακοποιός από κάποιο προάστιο του Πειραιά, δεν περίμενε να ερωτευτεί το κορίτσι-πριγκίπισσα από τη Θεσσαλονίκη. Έζησαν 2,5 μήνες μαζί στο SURVIVOR, αλλά μόλις το προηγούμενο σαββατοκύριακο πρόλαβαν να βγουν το πρώτο τους ραντεβού.
Οκ το ξέρω παραείναι ρομαντικό και ροζ αυτό το στόρι … και κάπου εδώ κάτι μας λέει ότι μάλλον αυτό το ζευγάρι είναι μαζί για την δημοσιότητα. Γιατί τέτοια διαφήμιση δεν κάνει ούτε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για το νέο του τραγούδι που βγαίνει σήμερα (τρέξτε στο youtube να το ακούσετε). Από τη στιγμή, που βγήκε και ο Σπύρος από το παιχνίδι, δεν έχουμε πάψει να
βλέπουμε στόρι από αυτή τη σχέση. Να τα οικογενειακά τραπέζια, τα φιλάκια και οι αγκαλίτσες. Και χθες το βράδυ στον ημιτελικό του SURVIVOR δεν σταμάτησαν να φιλιούνται, οκ υπάρχουν κάμερες μπορείτε να συγκρατηθείτε λίγο, βλέπουν και μικρά παιδιά. Το χειρότερο όμως, κυκλοφορεί από χθες στα σοσιαλ μέντια ότι σήμερα στο φαρμακείο του Σπύρου Μαρτίκα θα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου. Παιδιά παιδιά σπεύσατε να πάτε! Μην χάσετε αυτό το γκαλά-event! Θα είναι το event της χρονιάς! Κάπως πρέπει κάτι να βγει από αυτή τη σχέση. Οκ δεν ξέρεις μπορεί όντως να είναι μαζί «τα παιδιά», αλλά με αυτά που κάνουν δεν το προστατεύουν καθόλου. Και εμείς ερωτευτήκαμε αλλά δεν τρελαθήκαμε που λέει και το άσμα, έτσι δεν κάναμε, θα μου πεις βέβαια εσύ κυρά μου δεν πήγες στο SURVIVOR να γνωρίσεις τον Βασιλιά σου αλλά κάθεσαι πίσω από τον υπολογιστή σου και σχολιάζεις (καλοπροαίρετα πάντα). Χθες το βράδυ άνθρωπος της παραγωγής έφερε γαμήλια τούρτα στο ζευγάρι … λέτε σήμερα το βράδυ να φέρουν στέφανα και βέρες για να αλλάξουν? Σε άλλα νέα, το βράδυ έχουμε τον τελικό του SURVIVOR, που θα έχουμε δεύτερο γύρω έρωτα από το ζευγαράκι μας. Παιδιά πάρτε μόνο φαγητό γιατί από αυτά που θα δούμε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το βράδυ θα ανέβει το ζάχαρο από τα μέλια τους, δε χρειάζεται να μπουκωθούμε με ζάχαρη, τζάμπα οι θερμίδες! Για να δούμε μετά από 7 μήνες ποιος θα είναι ο νικητής του παιχνιδιού γιατί ο νικητής του έρωτα είναι ο Σπύρος και η πριγκίπισσα Βρισηίδα.