Μετά από αρκετούς μήνες στο Survivor έχουμε μάθει πολλά πράγματα για τους πρωταγωνιστές του.

Όλοι έχουμε αντιληφθεί μια σαφής εικόνα για την δύναμη, την αντοχή, την ταχύτητα, τα νευρά και την στρατηγική του κάθε παίκτη.

Πλέον το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΪ πέρασε σε μια διαφορετική φάση, όπου θα πρέπει να συμβιώσουν όλοι μαζί. Αυτή η ένωση συνοδεύτηκε και με ένα πάρτι. Μετά το πάρτι αυτό πλέον έχουμε εικόνα και για τις φωνητικές ικανότητες του κάθε παίκτη. Καθένας ξεχωριστός, πραγματικός Survivor, όπως και όλοι οι παρευρισκόμενοι, έδωσαν μία διαφορετική μάχη. Αυτή τη φορά χωρίς μπαλάκια, κρίκους, σακιά ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά με μικρόφωνα. Αξιομνημόνευτη ήταν η προσπάθεια όλων, ωστόσο κάποιοι έδωσαν το κάτι παραπάνω.

 

Όπως ο Στάθης, με το «δυνατά τα τα τα»

Επόμενος που τράβηξε τα φώτα πάνω του με το look, την σκηνική παρουσία και την επιλογή τραγουδιού που έκανε ήταν το καμάρι των Φαρσάλων, Κατσαούνης. Με το «Ημεροβίγλι» έδωσε ένα ιδιαίτερο άρωμα στη βραδιά.

Άδικο θα ήταν επίσης να μην αναφερθεί η προσπάθεια του θαλασσοδαρμένου Τάκη, στο «Θάλασσά μου σκοτεινή». Εκείνος, με τραγουδιστικές ικανότητες εφάμιλλες των προαναφερθέντων, έδωσε τη χαριστική βολή.

Ευτυχώς, το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών, και μετά τις ερμηνείες των παιχτών, σαν αποζημίωση, τραγούδησε ο Νίκος Κορκούλης, οπότε δεν χρειάζονταν να κρατά κανείς τα αυτιά του κλειστά τα τα τα.
Η Βρισηίδα

Ο Μαρτίκας!

Η Ασημίνα με τραγούδι του Χρήστου Δάντη

Και ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ

Ο Απόστολος

Η Τζο

Ο Άρης

Η Σταυρούλα