Κι ενώ το Survivor ετοιμάζεται πυρετωδώς για τον επόμενο κύκλο, οι παίκτες που πλέον είναι… πρώην κάνουν ένα χαμό εδώ στην Ελλάδα καταμεσής του καλοκαιριού!

Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν τη Δαλάκα να τρώει σάντουιτς! Η αθλήτρια κατηγόρησε με έμμεσο τρόπο τον πρώην της, Δημήτρη Φιντιρίκο ότι έδωσε τις φώτο!

Για την ακρίβεια έγραφε στο Instgram:

«Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον μπάτμαν, που ανέβηκαν αυτές οι φωτογραφίες που τρώω τα σάντουιτς, στο Twitter, μετά από 7 μήνες. Ανέβηκαν τώρα αυτές οι φωτογραφίες, γιατί άραγε αυτό το expose; Βέβαια από την άλλη, έλεγα την αλήθεια παιδιά, σάντουιτς έφαγα. Ούτε χωριάτικες, ούτε πιτόγυρα. Αυτές οι φωτογραφίες υπήρχαν μόνο σε δύο κινητά, στου local και στου ανθρώπου που πλήρωσε τα σάντουιτς για να φάω εγώ. Φιλάκια. Τα συμπεράσματα δικά σας».

Ωστόσο στη σημερινή εκπομπή του OPEN, #Καλοκαίριyes ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Φιντιρίκο ο οποίος είπε ότι δεν το έκανε αυτό ο Δημήτρης.

«Ποτέ δεν θα το έκανε αυτό ο συγκεκριμένος γιατί την αγαπά. Ακούστε λίγο. Χθες με πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης για να μου πει για τις φωτιές στην Ρόδο γιατί ανησυχεί κι είμαστε φίλοι. Πήγα να του πω κάτι και μου είπε εδώ ο κόσμος καίγεται και θα ασχοληθώ με τα σάντουιτς της Κατερίνας; Δεν ήθελε να μιλήσει για αυτό, αλλά ξέρω ότι και την αγαπά υπερβολικά κι όταν αποβλήθηκε από το παιχνίδι, έβαλε εισιτήρια πιο νωρίς, τα πλήρωσε για να έρθει η Κατερίνα κοντά του και με είχε πάρει τηλέφωνο να πάμε μαζί στο αεροδρόμιο, αλλά εγώ έλειπα.

Κάνει πολλά πράγματα για την Κατερίνα, την αγαπά, την λατρεύει και δεν θα έκανε ποτέ κάτι κακό. Η παραγωγή δεν τις είδε τις φωτογραφίες; Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που λατρεύει μία κοπέλα να το κάνει αυτό; Ο συγκεκριμένος έχει αποδείξει πολλά πράγματα… Για να γίνει όλο αυτό, εξετάστηκε από την παραγωγή. Δεν φεύγεις ούτε για δύο, ούτε για τρία σάντουιτς. Κάτι άλλο έγινε… Είμαι σίγουρος και το υπογράφω ότι ποτέ δεν θα έκανε κάτι άσχημο ο Δημήτρης στην Κατερίνα γιατί την αγαπά πολύ κι είναι πάντα δίπλα της» είπε ο Τριαντάφυλλος.

Survivor: Δείτε όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή