Κανείς δεν θα περίμενε ότι μια αγκαλιά θα προκαλούσε τόσες εντάσεις! Κι όμως, συνέβη στο Survivor και προκάλεσε λαϊκά δικαστήρια στο Twitter!

Πόσο μάλλον, όταν αυτή η αγκαλιά γίνεται από τον Profesor Σπύρο Μαρτίκα. Ο παίκτης των Μαχητών ένιωσε την ανάγκη να κάνει την Ευρυδίκη μια αγκαλιά στήριξης για όλα όσα περνάνε οι Κόκκινοι το τελευταίο δεκαήμερο.

Ο Λιανός έδωσε το πράσινο φως και οι δυο τους αγκαλιάστηκαν λίγο πριν το αγώνισμα για το έπαθλο.

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε αυτό που θα ακολουθούσε από τους Διασήμους!

Προεξαρχούσης της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου, οι Κόκκινοι άρχισαν να «στολίζουν» τον φαρμακοποιό των Μπλε αποκαλώντας τον υποκριτή.

Μάλιστα, η Ναυσικά το συνέχισε απαιτώντας από τον Σπύρο να ζητήσει συγνώμη από την Ευρυδίκη, καθώς θεώρησε ότι όλα αυτά αποτελούν προϊόν ειρωνείας προς τους Κόκκινους και ότι ο ίδιος έχει έπαρση.

Κι εκεί, ο δικαστής Μαρτίκας… δίκασε!

Ξεκινώντας με ένα «Ναυσικά μου, ξεχνάς…», ο profesor απαρίθμησε τις φορές που οι Διάσημοι είπαν παρεξηγήσιμα πράγματα προς τους Μαχητές, όταν οι δεύτεροι είχαν να φάνε είκοσι μέρες.

Κύριο επιχείρημα του Σπύρου, η ατάκα των Κόκκηνων προς τους πεινασμένους Μπλε «θυματοποιήστε».

Καθώς μιλούσε ο Μαρτίκας, το Twitter άρχισε να πλημμυρίζει με δημοσιεύσεις υποστήριξης σε εκείνον, ο οποίος έβαλε τα πράγματα στη θέση τους.

Survivor: Το απόσπασμα με την αγκαλιά και τη λογομαχία

Τα σχόλια στο Twitter

Ο Σπύρος, στους χαρακτηρισμούς περί «Ιούδα», απάντησε στωικά στην κάμερα, μόλις οι δύο ομάδες επέστρεψαν στις καλύβες τους.

Είπε ότι δεν πρόκειται να ζητήσει συγνώμη. Απάντησε στη Ναυσικά λέγοντας ότι δεν ξέρει για ποιον λόγο θα πρέπει να απολογηθεί, μιας και τόσο καιρό οι Μπλε ήταν το «θύμα» της και ότι ποτέ δεν ζήτησε εκείνη συγνώμη όταν οι Κόκκινοι είχαν το σερί.

 

Από την πλευρά της, η Ευρυδίκη, συνέχισε τους χαρακτηρισμούς για τον Μαρτίκα, λέγοντας ότι όντως είναι «Ιούδας» και πως τελικώς η αγκαλιά δεν ήταν για στήριξη, αλλά υποκρισία.