Το Survivor είναι το πιο δύσκολο παιχνίδι. Οι παίκτες καταπονούνται καθημερινά και η δίαιτά τους είναι πολύ διαφορετική από τη συνηθισμένη. Η διαμονή στον Άγιο Δομίνικο επηρέασε πολύ τους παίκτες και ιδιαίτερα στην εξωτερική τους εμφάνιση.

Το  OPEN TV και η εκπομπή Open Weekend, έφτιαξαν ένα βίντεο με το πριν και το μετά των παικτών. Πρώτος στον σχολιασμό, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας. Ο Λάμπρος έχει χάσει πολλά κιλά κι αυτό είναι εμφανές. Το πρόσωπό του απόκτησε γωνίες, το σώμα του έδεσε και ο λαιμός του είναι πιο αδύνατος. Κατα τη διάρκεια του σχολιασμού, οι συνάδελφοί του στην εκπομπή έκαναν διάφορα χιουμοριστικά σχόλια.

Ο Απόστολος Ρουβάς έχασε αρκετά κιλά και αυτό δεν είναι προς το καλύτερο. Ήταν ήδη αδύνατος πριν μπει στο παιχνίδι, αλλά τώρα φαίνεται να χάνει και μυική μάζα. Ακόμα στο πρόσωπό του φαίνεται η επίδραση του ηλίου.

Η Μυριέλλα όντας πολύ αδύνατη δεν έχει πολλές αλλαγές στην εμφάνισή της. Η μυική της μάζα φαίνεται επηρεασμένη από τη διαμονή της στο νησί. Στην ίδια κατηγορία είναι κι η Βρισηίδα, η οποία έχει χάσει αρκετά κιλά κι αυτή.

Τέλος ο Γιώργος Κατσαούνης, έχει χάσει κι αυτός πολλά κιλά. H φωτογραφία πριν μπει στο Survivor μαρτυρά τις αλλαγές. Εμφανή τα σημάδια στο σώμα και το πρόσωπό του, τα μάγουλά του έχουν «μπει» πως τα μέσα, αρκετά.