Μετά τον αποχαιρετισμό της Σταυρούλας από το Survivor, τα πράγματα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα δύσκολα στους Μπλε. Η ομάδα που πλέον αποτελείται από μόλις τρεις παίκτες, ομολόγησε δια στόματος Ντάνιελ, ότι συμφώνησε σε μία κοινή στρατηγική την οποία δε σκοπεύουν να φανερώσουν.

Όπως και να έχει, ο Ντάνιελ ήταν ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. «Το περίμενα. Αφού χάσαμε την ασυλία, καθίσαμε να το συζητήσουμε σαν ομάδα και ζήτησα να με ψηφίσουν, όπως και άλλα παιδιά. Στο τέλος καταλήξαμε σε μία στρατηγική και σε αυτό το αποτέλεσμα» είπε ο Ντάνιελ δίχως να θέλει να αποκαλύψει το σχέδιο της ομάδας του.

Πρώτη υποψήφια είχε αναδειχθεί η Δώρα Νικολή και δεύτερος ήταν ο Χριστόφορος Ταξίδης. Τρίτος υποψήφιο προς αποχώρηση ήταν ο Γιώργος Παπαχαραλάμπους, μία υποψηφιότητα αναμενόμενη αφού πλέον οι επιλογές μειώνονται.

Στο σημερινό επεισόδιο βλέπουμε τον Γιώργο Λιανό να λέει στους παίκτες και των δύο ομάδων ότι ο Φάνης έχει έναν τραυματισμό για τον οποίο έχει συζητήσει με το γιατρό και είναι δική του επιλογή να παίξει κανονικά.

Ο Γκιουλέκας πρόκειται να αγωνιστεί με τον Φάνη κάτι που δεν ικανοποιεί στο άκουσμα τον παίκτη μιας και πρόκειται για πολύ δυνατό αντίπαλο. Μάλιστα ο Φάνης λέει ότι το κάνει δύο εβδομάδες μετά ακριβώς το ίδιο με τον Γκιουλέκα να απαντά ότι αυτός δεν είχε άλλη επιλογή. Μάλιστα, ο Γιώργος λέει πως ο Φάνης στο παρελθόν του ζήτησε να μην τον ματσάρει γιατί ήταν κάπως κι εκείνος το σεβάστηκε. Το θέμα είναι πως τώρα, το επαναφέρει χωρίς να ξέρει το γιατί.

 

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

 

 

Όλες οι ειδήσεις

Survivor 16/5 spoiler: Ποια ομάδα έχει προβάδισμα για το μεγάλο έπαθλο;

Στοιχεία MotoGP GP Γαλλίας – Κατάταξη : Τι αγώνας!!!

Ψυχοκόρες: Άρρωστο το μωρό της Φρόσως- Τελειώνει μια και καλή με την Ευανθία