Και έτσι, χωρίς καλά καλά να το καταλάβουμε, ο παίκτης του Survivor, Μάριος Πρίαμος, πριν καν προλάβει να το… χαρεί με την Καρολίνα, θα του έρθει από εκεί που δεν το περιμένει!

Όπως φαίνεται ο Ατζούν Ιλιτζαλί, πρέπει να είναι πρωτοξάδερφος με τον Χανς Κρίστιαν Άντερσεν, τουτέστιν, με τον μεγαλύτερο παραμυθά όλων των εποχών! Πώς αλλιώς μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός, ότι πάνω που τα νούμερα αγγίζουν πάτωμα αντί για ταβάνι, ο Πρίαμος αποφασίζει να τηγανίσει το ψάρι από τη μία πλευρά μόνο με την Καρολίνα και ενώ εδώ στην Ελλάδα είναι σχεδόν… λογοδοσμένος (υπερβολή εννοείται) με την τραγουδίστρια Ελευθερία Ελευθερίου!

Κι αν σας μπερδέψαμε με την πολλή πληροφορία που ρίξαμε στην είδηση, το ξεκαθαρίζουμε.

Στο επεισόδιο της Κυριακής, είδαμε τον Λιανό να ξεμπροστιάζει Πρίαμο και Καρολίνα για την επίσκεψή τους στην καλύβα! Μάλιστα, η Καρολίνα είπε ότι δεν έχει ανάγκη να λογοδοτήσει σε κανέναν (καημένε Μπο!).

«Βρεθήκαμε με τον Μάριο κάπου στα όρια των δύο καλυβιών, αλλά δεν έχω να απολογηθώ για κάτι παραπάνω. Αλλά, ναι, συνέβη. Με τον Μάριο έχουμε ιδιαίτερη συμπάθεια ο ένας με τον άλλο και απλώς είχαμε βρεθεί στην παραλία σε μια μέρα που δεν είχαμε παιχνίδι και ήταν μέρα ξεκούρασης. Δεν έχει γίνει άλλες φορές. Τα προσωπικά μου ζητήματα εδώ πέρα νομίζω πως δεν αφορούν κανέναν οπότε δεν θα ήθελα να μιλήσω καν. Και από τη στιγμή που δεν υπάρχει πρόσβαση προς τα έξω, νομίζω πως τελειώνει η κουβέντα εδώ.» δήλωσε η Καρολίνα Καλύβα.

Ο Μάριος είπε «εάν φύγω από την καλύβα μου σε ένα παιχνίδι επιβίωσης και μπω στη ζούγκλα είτε για να ψάξω καρύδες είτε αν πετύχω κάποιον, δεν μου λέει κάτι και δεν το θεωρώ ότι ήταν μια παράβαση. Δεν έφυγα ούτε να πάω σε κανένα χωριό ούτε να πάω σε καμιά πόλη ούτε να πάρα φαγητό. Με την Καρολίνα έχω έρθει πιο κοντά μαζί της. Τα άλλα τα παιδιά είναι φίλοι μου και δεν χρειάζεται να έρθω και με όλους κοντά. Δεν θα φύγουμε από δω και θα έχω άλλους σαράντα καινούργιους φίλους».

Έτσι, και μετά την παραδοχή, στο παιχνίδι μπαίνει η σύντροφος του Πρίαμου (από τον περασμένο Δεκέμβριο), Ελευθερία Ελευθερίου όπως αποκαλύφθηκε από τον Νίκο Γεωργιάδη στην εκπομπή Πρωινό μας με τη Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ!
Τώρα εδώ παίζουν τα σενάρια να μπει και ο Μπο να γίνει από Survivor το έλα να δεις και να μην πάρεις ή να παιχτεί «πολιτισμός» και όλοι να είναι αγαπημένοι με όλους!

Κάτι ήξερε ο Ντάνος!

Survivor: Δείτε τα βίντεο!