Η παρουσιάστρια της εκπομπής του Alpha, Super Κατερίνα, Κατερίνα Καινούργιου βγήκε έξω από τα ρούχα της με τον παίκτη του Survivor, Γιώργο Κατσαούνη. Αφορμή στάθηκαν τα όσα είπε ο αγρότης για την ηθοποιό.

Να θυμίσουμε εδώ τα λόγια του Κατσαούνη.

«Η Μυριέλλα λέει πράγματα που δεν ισχύουν και τα παραποιεί, είναι και καρφί. Δεν θέλω να συναναστραφώ σε καμία περίπτωση με τέτοιους ανθρώπους. Δεν έχει νόημα σαν άνθρωπος. Ο Άρης έχει δίκιο που τη λέει διπρόσωπη».

Αυτό όμως που έφτασε τον κόμπο στο χτένι ήταν τα όσα ισχυρίστηκε πως του είπε η Μυριέλλα κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχαν μετά από ένα συμβούλιο. Όπως ανέφερε, παραδέχτηκε πως ο Γιώργος της αρέσει αλλά και ότι ένα ειδύλλιο μεταξύ τους θα «πουλήσει» στον κόσμο.

 

«Κάποια στιγμή έξω από το συμβούλιο, τότε που είχα κλείσει το ειδύλλιο και της είχα δώσει δεύτερη ευκαιρία, της είχα πει: «Με γουστάρεις όντως;». Μου είπε και με γουστάρει , τραβώντας μου ένα φιλί στο στόμα αλλά και ότι «πουλάει αυτό στον κόσμο» μου λέει. Ε γι’ αυτό μετά την ξεμπρόστιασα και την έκανα δρόμο. Ήθελα να το τονίσω αυτό το πράγμα, ότι είναι διπρόσωπη», δήλωσε ο Κατσαούνης.

Survivor: Και ξεκινάει η Κατερίνα ένα παραλήρημα του χαμού!

«Όχι φίλε μου είσαι… Να το πω; Καραγκιόζης! Ακόμα κι αν έχει γίνει αυτό, είσαι άντρας, ο οποίος στην αρχή έλεγες ότι «τη γουστάρω». Υποτίθεται ότι είσαι αρσενικό και το παίζεις και παλιάς κοπής, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Ακόμα και να έχει γίνει, δεν δίνεις ποτέ μια γυναίκα. Μου είναι απίστευτα αντιπαθής από εδώ και πέρα. Μπορεί να έχει και δίκιο, αλλά για μένα τελείωσε. Την έδωσε; Τελείωσε. Ας άφηνε την παραγωγή να το δείξει, να εκτεθεί μόνη της».