Το αποψινό Survivor έχει λίγο από Ρουβά και δεν εννοούμε τον Απόστολο αλλά το τραγούδι του Σάκη «Αίμα, Δάκρυα και Ιδρώτας». Στην παραγωγή του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έτρεχαν και δεν έφταναν αφού κάποιοι από τους παίκτες θα αντιμετωπίσουν πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας.

Όμως πρώτα απ’ όλα να μιλήσουμε για το έπαθλο φαγητού που σας το τάξαμε κιόλας!

Τα παιδιά πεινάνε. Και πεινάνε όλα. Μην ακούτε τον Κωνσταντίνο που το παίζει άνετος με τους άλλους να εξαγριώνονται μαζί του. Άλλο φίλε Κωνσταντίνε να μη φάω για να φτιάξω κορμί κι άλλο να μη φάω γιατί δεν έχω! Ήταν προκλητική η στάση του καλλιτέχνη αλλά δασκαλεμένος μπήκε κι αυτός οπότε πήγε με τις εντολές!

Όταν πεινάς ζαλίζεσαι, δεν έχεις αντοχές και νιώθεις οι δυνάμεις σου και οι αισθήσεις σου να σε εγκαταλείπουν. Κάπως έτσι νιώθουν οι παίκτες του ριάλιτι τόσο των Μπλε όσο και των Κόκκινων.

Από την άλλη έχουμε τραυματισμούς και μάλιστα βαρύτατους! Ο Άρης Σοϊλέδης χτυπάει το πόδι του και αμέσως ο Γιώργος Λιανός καλεί τους γιατρούς, προκειμένου ο παίκτης των Μπλε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο γνωστός ποδοσφαιριστής δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί για τις επόμενες 10 μέρες.

Επιπλέον έχουμε κι άλλες άσχημες εξελίξεις αφού και η Ασημίνα από τους Κόκκινους βρίσκεται πεσμένη στην άμμο και στη συνέχεια τη βλέπουμε να τη μετακινούν με φορείο.

Δείτε λοιπόν ΕΔΩ ποιοι θα είναι τουλάχιστον οι χορτασμένοι του παιχνιδιού γιατί οι πονεμένοι είναι σίγουρα… περισσότεροι!

 

Εντωμεταξύ η αποψινή ψηφοφορία είναι δεδομένο ότι ήταν πιο καθαρή και από τους… καθαρούς στο Survivor! Με λίγα λόγια, δεν έπαιξαν βρώμικα στην παραγωγή για τα νούμερα τηλεθέασης γιατί ξέρουν ότι αυτά μπορούν να επιτευχθούν και με άλλα άτομα.

Συνεπώς αυτός που θα φύγει από το παιχνίδι και τον μαθαίνετε ΕΔΩ, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη! Πολλοί θα χαρούν, λίγοι θα πικραθούν…