Όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει ΕΔΩ, ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor στο αποψινό επεισόδιο είναι ο Νίκος Γιάννης. Πρόκειται για έναν από τους τελευταίους παίκτες που πήγαν στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ και άντεξε στον Άγιο Δομίνικο μέχρι και το σημερινό (28/6) επεισόδιο!

Ο πρώην πλέον παίκτης του παιχνιδιού, κέρδισε την ασυλία αλλά αυτή δεν ήταν ικανή για να τον προστατεύσει. Επιπλέον προκάλεσε ιδιαίτερη θλίψη στην Σταυρούλα αφού δεν ήταν εκείνη που είχε κατά νου για να την προστατέψει.

«Δεν την επέλεξα, γιατί δοκιμάστηκε πολύ πρόσφατα και ο κόσμος έδειξε ότι την αγαπάει και ότι τη θέλει στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γιάννης.

Η Σταυρούλα όμως φάνηκε ιδιαίτερα στενοχωρημένη με την απόφαση αυτή του Νίκου Γιάννη.

«Είμαστε κολλητοί από την πρώτη μέρα που μπήκε στο Survivor. Δεν μπορούμε να είμαστε το ίδιο με τον Στάθη και αυτό με στεναχωρεί. Αυτό που νιώθω είναι απογοήτευση, νιώθω προδομένη», είπε η Σταυρούλα με κλάματα.

Ο Νίκος Γιάννης από την πλευρά του απάντησε: «Εμένα η φιλία μου δεν κρίνεται από μια προστασία. Δεν θα αλλάξει κάτι απέναντι στη φιλία μας».

Η Σταυρούλα πάντως είχε καταλάβει ότι δεν ήταν στις… προτιμήσεις του Νίκου και η ίδια είχε πει νωρίτερα.

«Έχω την αίσθηση ότι δεν θα προστατεύσει εμένα αλλά τον Στάθη. Μας έκανε μια κουβέντα κι από τα λεγόμενά του επιβεβαιώνομαι. Με στενοχωρεί γιατί από την αρχή είμαι μαζί του και με τον Στάθη ήρθαμε πιο μετά κοντά. Νιώθω ότι έχει πάρει μια απόφαση, χωρίς ιδιαίτερα να την έχει συζητήσει μαζί μου. Πιο πολύ την ανακοίνωσε. Είμαστε φίλοι τόσο καιρό και λες ότι θα ραγίσει η καρδιά σου αν φύγω κι αν δεν με προστατεύσεις, θα με αφήσεις να με ψηφίσουν οι άλλοι. Σαν να με ψηφίζεις εσύ» είπε η Σταυρούλα πικραμένη.

Το θέμα πάντως είναι άλλο! Πόσα χρήματα κατάφερε να πάρει ο Νίκος Γιάννης φεύγοντας από τον Άγιο Δομίνικο;

Καθόλου άσχημα αφού φεύγει πλουσιότερος κατά 14.000 ευρώ! Καλοφάγωτα!