Ένας γενικότερος αναβρασμός κυριαρχεί στο Survivor με τις δύο ομάδες να θέλουν να κλείσουν λογαριασμούς! Από τη μία η Μυριέλλα στην Κόκκινη ομάδα που είναι και… κόκκινο πανί! Από την άλλη στην αντίπαλη ομάδα ο Γιώργος Κατσαούνης νιώθει ότι η ηθοποιός τον εκμεταλλεύτηκε στο reality του ΣΚΑΪ.

 

Ο Γιώργος Κατσαούνης φέρεται να πλησίασε τη Μυριέλλα λίγο πριν το Συμβούλιο γιατί ήθελε να αποχωρήσει συγκεκριμένη συμπαίκτρια. Ωστόσο αυτό το καταδίκασαν και οι δύο ομάδες. Στο μεταξύ τόσο η Ασημίνα όσο και Σοφιάννα στράφηκαν εναντίον του.


Όμως το επεισόδιο δεν έληξε εκεί αφού η Ασημίνα τσαντίστηκε και με τον Σάββα.

Survivor: Χαμός και στο Κόκκινο στρατόπεδο!

Η κόντρα που έχει ξεσπάσει στους Μαχητές μετά την πρόσφατη «προδοσία» σε βάρος της Ασημίνας και της Σοφιάννας, δεν έχει αφήσει ανεπηρέαστους ούτε τους Διάσημους.

Με αφορμή το τελευταίο Συμβούλιο αποχώρησης, οι κοπέλες της κόκκινης ομάδας είχαν ένα επεισόδιο στην καλύβα. Για την ακρίβεια Ευρυδίκη και Αθηνά θεώρησαν τη στάση του Σάββα πιο σωστή σε σχέση με αυτή του Κατσαούνη. Η Μυριέλλα δεν συμφώνησε και αυτομάτως το πράγμα «φούντωσε».

Η διαμάχη των κοριτσιών συνεχίστηκε και όταν λίγο πριν το αγώνισμα παίκτες και των δύο ομάδων αναφέρθηκαν στο παραπάνω ζήτημα. Μάλιστα ακόμα και ο Λάμπρος ξέσπασε ενώ χρειάστηκε η παρέμβαση του Γιώργου  Λιανού όταν η κατάσταση ξέφυγε.