Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Survivor του ΣΚΑΪ είναι τέσσερις: Ο Θανάσης Βισκαδουράκης και η Αθηνά Ευμορφιάδη από τους Διάσημους, ενώ η Σοφιάνννα Αβραμάκη και η Ασημίνα Χατζηανδρέου από τους Μαχητές.

Βέβαια για να κάνουμε αμέσως το spoiler ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ Μαχητής! Ωστόσο αυτός που θα φύγει έχει κουράσει πολύ μεταξύ μας! Τη μία παράπονα, την άλλη κραυγές, την μία δεν μπορεί την άλλη ο κ….ος του πονεί! Πριν από μερικές μέρες, πιεσμένος ψυχολογικά, για παράδειγμα. Ο γνωστός ηθοποιός έδειχνε πάντως πως θέλει να παραμείνει στο παιχνίδι.

Από τη μία η χαμηλή του απόδοση στα αγωνίσματα. Από την άλλη, το γεγονός ότι δεν αντέχει τις εντάσεις που συχνά πυκνά προκαλούνται στην καλύβα της ομάδας των Διάσημων.

Δεν μπορούμε να ξέρουμε τι του χρέωσε ο κόσμος ακριβώς. Το mediatime έκανε την εσωτερική του ψηφοφορία και έβγαλε συμπεράσματα που έπρεπε. Δείτε τα αποτελέσματα για τον παίκτη που θέλετε να παραμείνει στο Survivor. Σημασία έχει τι έγινε βέβαια. Κι αυτό που έγινε έρχεται σε μεγάλη ανατροπή των όσων περιμέναμε.

Τελοσπάντων καλά καταλάβατε! Ο Θανάσης Βισκαδουράκης φεύγει σήμερα από το Survivor. Θα το έχετε διαβάσει ήδη. Είχε μερικές στιγμές γραφικότητας. Όπως τότε που άνοιξε κουβέντα με το σακίδιο. Ναι καλά θυμάστε. Ο Θανάσης μίλαγε στο σακίδιο.

Survivor – Βισκαδουράκης: Το νοσοκομείο και η έλλειψη αγωνιστικότητας.

Ας μην ξεχνάμε πως το τελευτταίο διάστημα δεν μπορούσε να αγωνιστεί. Ο Θανάσης έμενε στον πάγκο. Διότι είχε βγει ένα σημαντικό πρόβλημα υγείας. Προσπάθησε από τον πάγκο να εμψυχώνει τους Διάσημους. Όπως τότε που ο Γιώργος Λιανός τον είχε παρομοιάσει με τον Ινδιάνο Μουρίνιο.

Το κοινό του παιχνιδιού επιβίωσης ήθελε άλλα πράγματα. Κούρασες να ξέρεις Θανάση και στο λέμε με αγάπη! Γκρίνια που ούτε στα χειρότερα μας όνειρα. Να θέλουμε να δούμε το Survivor να χαλαρώσουμε και εσύ εκεί γκρίνια…

Το βίντεο της αποχώρησης του Θανάση Βισκαδουράκη