Ωραίο το Survivor, ωραία και τα λεφτά αλλά και οι πόρτες που σου ανοίγει, επαγγελματικές κυρίως, καλή και η αναγνωρισιμότητα στο σημείο που μπορείς να διαχειριστείς, αλλά αφήνει και τα… κουσούρια του!

Και τι εννοούμε με αυτό; Μα φυσικά τα προβλήματα υγείας που δημιουργούνται από την παραμονή στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το χρονικό διάστημα που ο οργανισμός δεν τρέφεται όπως πρέπει, αλλά και τα θέματα κύκλου που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες είναι σοβαρά ζητήματα που απασχολούν ιδιαίτερα τόσο τους πρώην όσο και εκείνους που σκέφτονται πώς να μπουν στο παιχνίδι που προσφέρει 100.000 ευρώ!

Στο πρόβλημά της αυτό αναφέρθηκε η πρώην παίκτρια του παιχνιδιού Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, μιλώντας στην εκπομπή, Happy Day του Alpha και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Survivor: Τι αποκάλυψε για την καρύδα!

«Το μεγαλύτερο θέμα στις γυναίκες είναι το ορμονικό. Ο κύκλος σου δε λειτουργεί, σταματάει. Απλά από ένα σημείο και μετά βγαίνουν κάποια νεύρα παραπάνω και όλο αυτό σου δημιουργεί και ένα πρήξιμο. Εγώ είδα στον εαυτό μου κυτταρίτιδα. Αν με δείτε και μια εβδομάδα το πρόσωπό μου είχε πρηστεί», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Είχα χάσει κιλά αλλά μόλις βγαίνεις, επειδή πλακώνεσαι στο φαγητό τα παίρνεις αμέσως. Εγώ πήρα πολλά παραπάνω και τώρα είμαι σε διαδικασία να τα ξαναχάσω. Το ορμονικό σε μένα επανήλθε πολύ γρήγορα».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι έχει ένα πρόβλημα με το στομάχι της και κανονικά δεν έπρεπε να τρώει καρύδα.

Αναφορικά με τον σύντροφό της, Κώστα Πηλαδάκη, δήλωσε, ότι ένιωσε έκπληξη όταν είδε το μήνυμά του στο έπαθλο επικοινωνίας, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο που δεν του αρέσει η έκθεση στα φώτα της δημοσιότητας.