Οι ψήφοι μίλησαν στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε χτες (2/3) και ένας παίκτης είπε το πικρό αντίο στον Άγιο Δομίνικο.

Συγκεκριμένα οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ ήταν τέσσερις για αυτήν την εβδομάδα κι αποτελούνταν κι από τις δύο ομάδες. Στο Συμβούλιο της Κυριακής, πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Βρισηίδα Ανδριώτου. Η νεαρή κοπέλα προκάλεσε πανικό με την υποψηφιότητά της και δημιούργησε εντάσεις στην Κόκκινη ομάδα.

Ωστόσο το σκηνικό δεν επαναλήφθηκε στο δεύτερο αγώνισμα ασυλίας καθώς ηττημένοι αυτήν την φορά ήταν οι Μαχητές, οι οποίοι χρειάστηκε να δώσουν στον τάκο τον παίκτη που θεωρούν πιο αδύναμο από την ομάδα τους. Η ψηφοφορία στο Συμβούλιο ανέδειξε ως δεύτερο υποψήφιο τον Σπύρο Μαρτίκα τόσο για αγωνιστικούς λόγους όσο και για το γεγονός πως αρκετοί συμπαίκτες του δεν συμφωνούν με τη συμπεριφορά του.

Ο Απόστολος Ρουβάς, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την Κόκκινη ομάδα, έδωσε ως τρίτη υποψήφια την Μυριέλλα Κουρεντή ενώ ο Σάββας Κάλφας για την Μπλε ομάδα έβγαλε στη σέντρα τον Γιάννη Τσολάκη.

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιάννης Τσολάκης είναι εκείνος που αποχαιρετά το Survivor καθώς συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους και η Σοφιάννα κατέρρευσε.

«Δέχομαι επίθεση από πολλά συναισθήματα. Κανένας δε θα ξεχάσει κανέναν. Θα τα θυμάμαι χρόνια. Νιώθω πλούσιος, σκασμένος από συναισθήματα», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Μαχητής. Ο ίδιος αποχαιρέτησε την ομάδα του με τους συμπαίκτες του να ‘’λυγίζουν’’ στην αγκαλιά του.

Λίγο νωρίτερα η Σοφιάννα, που ήταν πολύ κοντά με τον Γιάννη Τσολάκη, τόνισε ότι είναι πολύ σημαντικός για εκείνη και ότι έξω θα βρεθούν και θα ζήσουν πολλά πράγματα παρέα.

Πάντως, πριν ο 31χρονος εποχικός πυροσβέστης πει «αντίο» στην ομάδα του φρόντισε να την ταΐσει, καθώς ήταν ο παίκτης που έφερε το 10αρι στο αγώνισμα με έπαθλο το φαγητό (10-7).