Δύο μεγάλες εκπλήξεις περίμεναν τους παίκτες και τους τηλεθεατές στο χτεσινό (15/5) επεισόδιο του Survivor, καθώς στο έκτακτο συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε την αποχώρηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου για λόγους υγείας. Η συγκεκριμένη αποχώρηση φέρνει τα πάνω-κάτω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ καθώς όλα ξεκινούν από την αρχή και οι ομάδες αλλάζουν.

«Είχαμε μία τελευταία εξέλιξη που θα πρέπει να σας ενημερώσω. Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου όπως γνωρίζετε πολύ καλά τις τελευταίες ημέρες δεν συμμετείχε στους αγώνες λόγω ενός θέματος υγείας το οποίο έχει οξυνθεί και αντιμετωπίζει. Αυτές οι δυσκολίες του παιχνιδιού δεν την αφήνουν να συνεχίσει στο παιχνίδι. Η Ναυσικά έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι και από την κόκκινη ομάδα», είπε ο Γιώργος Λιανός.

Στη συνέχεια ο Αρης και ο Στάθης που ήταν πολύ κοντά της, πήραν τον λόγο και μίλησαν για την αποχώρηση της φίλης τους και έπειτα ήρθε το… κερασάκι στην τούρτα, καθώς ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως οι παίκτες θα χωριστούν σε νέες ομάδες.

Οι νέες ομάδες είναι οι εξής:

ΜΠΛΕ ΟΜΑΔΑ

Αρης Σοϊλέδης
Ασημίνα Χατζηανδρέου
Νίκος Γιάννης
Σταυρούλα Χρυσαειδή
Κωνσταντίνος Εμμανουήλ
Βρισηίδα Ανδριώτου
ΚΟΚΚΙΝΗ ΟΜΑΔΑ

Στάθης Σχίζας
Γιώργος Ταλάντσεβ
Σπύρος Μαρτίκας
Τάκης Καραγκούνιας
Θωμαΐς Εμμανουηλίδου
Στέλλα Ανδρεάδου

Survivor: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιάνου

Survivor 15/5: Το νέο σχέδιο του Άρη Σοϊλέδη

Μετά το Συμβούλιο και πριν το αγώνισμα για το έπαθλο φαγητού, ο ποδοσφαιριστής είπε ξεκάθαρα ότι

«δεν θα αφήνω τον Εμμανουήλ να διαλέγει τον Τάκη. Θα φροντίζω κάθε φορά να τον διαλέγω εγώ. Θέλω να τον κάνω να έχει τα χειρότερα στατιστικά από κάθε άλλο παίκτη φέτος στο Survivor».

Μια ατάκα που υποδηλώνει τα συναισθήματα που προκαλεί ο Τάκης στον Άρη. Πάντως, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ ήταν εκείνος που νίκησε τον μισθοφόρο στο αγώνισμα επάθλου.