Όταν έχουμε να δούμε Survivor πάνω από δύο μέρες μας πιάνει… στερητικό! Κι αυτό γιατί το φετινό ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι γεμάτο με ανατροπές και εξελίξεις που πραγματικά κόβουν τη ανάσα!

Η Ασημίνα Χατζηανδρέου, ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ και ο Άρης Σοϊλέδης συνεχίζουν το «ταξίδι» τους στο Survivor μετά την αποχώρηση του Απόστολου Ρουβά.

Τα βλέμματα όλων των παικτών στρέφονται, όμως, στο ειδύλλιο του Σπύρου Μαρτίκα και της Βρισηίδας Ανδριώτου. Τι απαντούν οι ίδιοι σε όλα όσα λέγονται για τη σχέση τους;

Ωστόσο δεν είναι όλα αγγελικά πλασμένα όπως φαίνεται και στο trailer του αποψινού επεισοδίου! Την ίδια ώρα στην καλύβα της Μπλε ομάδας, οι σχέσεις μεταξύ του Άρη Σοϊλέδη και του Τάκη Καραγκούνια δεν λένε να εξομαλυνθούν. Πώς θα επιβιώσουν οι δυο τους μέσα στην ίδια ομάδα;

Ένας πάπυρος κάνει την εμφάνισή του στην κοινή παραλία των παικτών, προκαλώντας τους ανησυχία, αλλά και μεγάλη αγωνία: «ΣΕ ΛΙΓΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ» γράφει το μήνυμα.

Τι έχει συμβεί; Τι θα τους ανακοινώσει ο Γιώργος Λιανός; Πώς θα αντιδράσουν οι παίκτες;

Το ριάλιτι είναι στην τελική του ευθεία και ο Ατζούν μαζί με όλη την παραγωγή πρέπει να δίνει… πόνο στο κοινό! Μόνο έτσι άλλωστε θα βλέπει τα νούμερα αφ’ υψηλού! Οι δύο νέες ομάδες των Κόκκινων και των Μπλε θα μπουν στο στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο του φαγητού! Ωστόσο κανονικά σήμερα Κυριακή, θα είχαμε αγώνισμα ασυλίας. Μένει να δούμε ποιος θα φάει ΕΔΩ και μετά αν θα υπάρξει τελικά αγώνας ασυλίας.