Τα πάνω κάτω αναμένεται να φέρει το Survivor και την επόμενη σεζόν αφού ο ΣΚΑΪ και ο Ατζούν Ιλιτζαλί φαίνεται να τρέχουν και να μη φτάνουν! Και ενώ όλοι περιμέναμε το ριάλιτι επιβίωσης να επιστρέψει τον Δεκέμβριο προκειμένου να βρεθούν νέοι παίκτες αλλά και να στηθεί μία ολόκληρη υπερπαραγωγή στο νησί της Καραϊβικής, τα πράγματα φαίνεται να παίρνουν άλλη τροπή!

Δυσάρεστη ή ευχάριστη, όπως έλεγε και ο φίλτατος Δρακάκης (που να τον θυμάστε οι νεότεροι) αυτή μάλλον θα είναι και η πιθανότερη εξέλιξη! Ποια; Μα φυσικά αυτή που αποκάλυψε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα αποκάλυψε ο συμπαθέστατος δημοσιογράφος ο Ατζούν Ιλιτζαλί ετοιμάζει βαλίτσες για Ελλάδα λόγω του τελικού του Survivor και σκοπεύει κατά την παραμονή του να αναζητήσει τους παλαίμαχους που θα συμμετέχουν στο All Star Survivor και να κλείσει τα «χρυσά» deals με τους παίκτες. Και αυτός είναι ο λόγος που το ριάλιτι θα προβάλλεται 7 ημέρες την εβδομάδα ούτως ώστε να αποσβέσει ταχύτατα ο Ατζούν.

Ποιος όμως είναι ο λόγος που τρέχουν τα ποδαράκια για να μην… δεν το λέμε για ευνόητους λόγους;

Ο λόγος που αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτή την αλλαγή στο προγραμματισμό είναι και οι λιγοστές συμμετοχές για το Love Island που προσέφεραν γόνιμο έδαφος για την επιστροφή του Survivor στην all star εκδοχή του. Οι προετοιμασίες είναι ταχύτατες για να βγει στον «αέρα» το ερχόμενο Φθινόπωρο.