Το Survivor συνεχίζεται έστω και για λίγες εμφανίσεις αυτή την εβδομάδα λόγω των εκλογών αλλά το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο μιας και οι παίκτες βάζουν ακόμα και τις λιγοστές δυνάμεις τους μπροστά προκειμένου να καταφέρουν να κάνουν τη διαφορά!

Όπως είδαμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/5), οι Μαχητές μπόρεσαν να κάνουν το 1-0 και έτσι στο συμβούλιο του νησιού οι κόκκινοι ψήφισαν τον πρώτο συμπαίκτη τους για αποχώρηση που δεν ήταν άλλος από τον Γιώργος Κόρομι.

Το σερί όμως των νικών θα συνεχιστεί, κάτι που είχαν όλοι ιδιαίτερη ανάγκη όπως τους είχαμε ακούσει άλλωστε να εξομολογούνται στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Οι λόγοι ήταν τόσο ψυχολογικοί, προκειμένου να τους τονώσει το ηθικό όσο και… στομαχικοί γιατί κι αυτοί κάτι πρέπει να βάλουν στο στομάχι τους!

Ωστόσο και σήμερα (16/5) οι παίκτες των Μαχητών θα κάνουν το 2-0 και έτσι θα προχωρήσουν χωρίς φόβο στο Συμβούλιο του Νησιού ενώ οι Διάσημοι θα ζοριστούν ιδιαίτερα αφού θα αναγκαστούν να ψηφίσουν ακόμα δύο παίκτες τους οι οποίοι είναι ο Τάκης Καραγκούνιας και η Μελίνα Μεταξά.

Υπενθυμίζουμε πως λόγω των εκλογών που θα διεξαχθούν την Κυριακή, το πρόγραμμα του σταθμού έχει προσαρμοστεί γι αυτό και η αποχώρηση θα γίνει την Τετάρτη 17/5.

Επιπλέον επεισόδια δεν θα υπάρξουν γι αυτό και τώρα θα πρέπει να γίνει η διαφορά!

Ψηφίστε μας! Όχι αυτό είναι άλλο!

Ψηφίστε για να δείξετε ποιον παίκτη θέλετε να συνεχίσετε να βλέπετε στο νησί της Καραϊβικής για λίγο ακόμα τουλάχιστον…

Γιώργος Κόρομι
Μελίνα Μεταξά
Τάκης Καραγκούνιας οι πιο αδύναμοι κρίκοι!

Ψηφίστε λοιπόν

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Ο Παράδεισος των Κυριών: Τέλος στο σχέδιο της Τζένης και του Πασχάλη!

Ρεμπρόφ out, Γκατούζο In

Σασμός: Φονιάς ο Νικηφόρος; Σκοτώνει τον Μαθιό;