Το Survivor επέστρεψε μετά τη διακοπή λόγω εκλογών και ήρθε και η πρώτη ασυλία αλλά και ο πρώτος υποψήφιος που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητή των υποψηφιοτήτων, Σπύρο Μαρτίκα!

Μετά το χαμό που έγινε ανάμεσα σε Μπάρτζη και Καραγκούνια, όλα μοιάζουν… καλοκαίρι! Οι παίκτες φαίνεται ότι έχουν κουραστεί και τα νεύρα όλων έχουν σπάσει!

Ακόμα και σε… χειροδικίες αλλά και σε άπταιστα γαλλικά στο στίβο μάχης, και όχι μόνο, έχουν προχωρήσει οι δύο παίκτες που πλέον είναι ολοφάνερο ότι δεν μπορούν να ανεχτούν ο ένας τον άλλο!

Μετά και τις καμπάνες που θα ηχήσουν για τον Καραγκούνια όλα μοιάζουν να είναι πιθανά αφού φέτος οι αποβολές παικτών είναι το… must του Ατζούν και κατά συνέπεια, του ΣΚΑΪ.

Ο Σπύρος Μαρτίκας λοιπόν είναι ο πρώτος υποψήφιος ενώ ο Ασημακόπουλος είναι ο δεύτερος υποψήφιος προς αποχώρηση. Οι άλλοι δύο έρχονται ίσοι σε ψήφους άρα αναγκαστικά μπαίνουν και οι δύο στον τάκο!

Ο Νίκος Μπάρτζης και ο Ηλίας Μπόγδανος είναι οι δύο που… δίχασαν τους συμπαίκτες τους και μένει να δούμε ποιος θα ψηφιστεί από το κοινό.

Οι παίκτες λοιπόν που είναι προτεινόμενοι είναι οι:

Σπύρος Μαρτίκας

Γιώργος Ασημακόπουλος

Νίκος Μπάρτζης

Ηλίας Μπόγδανος

 

Εσείς καλείστε να ψηφίσετε προκειμένου να υποδείξετε ποιον θέλετε να παραμείνει.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Σασμός: Η Στέλλα αναλαμβάνει το διαζύγιο Μαθιού και Βασιλικής-Αυτή τη χάρη ζητά από την Αργυρώ η Καλλιόπη

Γουέστ Χαμ: Οπαδός της έφαγε ξύλο και επιβραβεύτηκε!

Ο Παράδεισος των Κυριών: Πώς θα εκδικηθεί η Αμαλία την Μιράντα-Αυτό θα κάνει ο Ντίνος!