Προχωράμε για την όγδοη εβδομάδα στο Survivor και τα όσα μαθαίνουμε μάς αφήνουν πράγματι άφωνους, όχι γιατί δεν τα γνωρίζαμε, αλλά γιατί ήταν ακόμα χειρότερα από αυτό που πιστεύαμε!

Ο λόγος για την Χριστίνα Κεφαλά που επέστρεψε στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ αλλαγμένη ή για την ακρίβεια ελεύθερη και ωραία!

Το πανέμορφο μοντέλο δήλψωσε πως: «φέτος εννοείται πως έρχομαι αυτόνομη, μόνη μου, σαν Χριστίνα. Χριστίνα Κεφαλά. Πριν δυο χρόνια, εννοείται, αυτό που με είχε χαλάσει, το ξέρουμε όλοι και το ξέρει όλη η Ελλάδα, ήταν το τρίγωνο! Δεν ήταν τετράγωνο, δεν ήταν κύκλος, δεν ήταν τίποτα. Ήταν ένα τρίγωνο που μπήκα στη μέση, όχι στη μέση ακριβώς, απλά ήμουν ένα από τα τρία άτομα. Σάκης, Μαριαλένα, Χριστίνα Κεφαλά που έγινε όλο αυτό».

«Φέτος δεν υπάρχει όμως κάτι τέτοιο. Από την πλευρά μου δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Εγώ έφυγα από εδώ με τις καλύτερες, προσπαθώντας, εντυπώσεις. Προσπάθησα όσο μπορούσα να μη με ρίξει ψυχολογικά και να βρω τη δύναμη μετά να το προσπεράσω. Φέτος δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και το ξέρουμε. Ο καθένας έχει προχωρήσει τη ζωή του οπότε δεν υπάρχει κάτι να με απασχολεί. Δεν θα έχω κάποιον να με κοιτάζει περίεργα, δεν θα έχω να σκέφτομαι τι λέει ο κόσμος έξω. Έφυγα αξιοπρεπέστατα από αυτό το παιχνίδι, χωρίς να δώσω στόχο σε αυτό το τρίγωνο οπότε φέτος… είμαι η Χριστίνα, είμαι μόνη μου και θα το γλεντήσω μόνη μου».

Σαν απειλή ακούστηκε αλλά μπροστά είναι ακόμα το παιχνίδι και αναμένεται με ενδιαφέρον η στάση που θα κρατήσει η Μαριαλένα απέναντί της αφού δεν είναι και τόσο εύκολο να έχεις να κάνεις με την  πρώην του νυν που είναι και παρών!

Χαμός.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ


Όλες οι ειδήσεις

Δήμητρα Ματσούκα: Με αυτές τις σειρές επιστρέφει στη τηλεόραση

Παναθηναϊκός: Επιτέλους βλέπει λύσεις ο Γιοβάνοβιτς! Αυτοί είναι οι λόγοι!

Fame Story: Όλα στον αέρα για το νέο talent show του Κοκλωνη