Νομίζαμε όλοι πως ο παραγωγός εκεί στο Survivor, είναι τουλάχιστον κιμπάρης και δε διστάζει να δώσει στα παιδιά ένα πιάτο φαγητό της… προκοπής προκειμένου να χορτάσουν όταν καταφέρνουν να κερδίσουν το έπαθλο!

Όπως φαίνεται όμως η οικονομική κρίση μας άγγιξε όλους και ο Ατζούν Ιλιτζαλί θέλησε να κόψει τα πολλά πολλά κρέατα τόσο λόγω οικονομικών όσο και λόγω… χοληστερίνης των παικτών που όλοι φαίνονται σαν να έχουν πάρει κάτι περιττά κιλά!

Έτσι, λίγο η υγιεινή διατροφή, λίγο η σκληρή οικονομία που πρέπει να γίνει αφού τα ποσοστά της τηλεθέασης δεν είναι και πολύ στα πάνω της, ο Ατζούν θέλησε να κεράσει τα παιδιά την Τσικνοπέμπτη ένα λαχταριστό… όσπριο!

Ναι, καλά διαβάσατε! Όσπριο έχει το μενού για το έπαθλο την Πέμπτη και πολύ θα χαρούν τα παιδιά με αυτό που θα αντικρίσουν στα πιάτα τους. Αν βέβαια έχει καταφέρει να τα συνδυάσει με κάποιο είδος παστού ή έστω λίγη φέτα για τα παιδιά, κάτι μπορεί και να γίνει.

Στο μεταξύ στο τρέιλερ μεταφερόμαστε  στο στίβο μάχης που βλέπουμε σκληρά λόγια να ανταλάσσονται μεταξύ Μαρτίκα και Τάκη ενώ και ο Μπάρτζης συνεχίζει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα! Να κάνει κουβάρια τους αντιπάλους σχολιάζοντας τις επιδόσεις της Μελίνας και το γεγονός ότι δεν προσφέρει τίποτα στην ομάδα της ούσα… τραυματίας!

Εκείνη βέβαια δεν νιώθει άχρηστη όπως λέει και η συνέχεια στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αναμένεται να είναι συγκλονιστική!

 

Survivor: Αυτό είναι το νέο τρέιλερ

Όλες οι ειδήσεις

Survivor Twitter 14/2: Ο Power Ranger Τάκης και το ζεύγος Μαριαλένα – Σάκης έκανε χαμό!

Ο Μίτσελ δεν φεύγει και ετοιμάζει δύο μεγάλες επιστροφές!

Survivor All Star: Ρε Ντάφυ, πολιτικοποιήθηκες κι εσύ με τον Άδωνι;