Αυτό που συμβαίνει στο φετινό All Star Survivor είναι πέρα από κάθε φαντασία. Ακόμα και ο πιο συμπαθής παίκτης, μπορεί να χάσει την αξιοπρέπειά του όσο διαμένει στον Άγιο Δομίνικο!

Η αλήθεια είναι ότι το κομμάτι της ψυχολογίας το έχουν «δουλέψει» καλά οι παίκτες. Άλλωστε δεν πρόκειται για… πρωτάρηδες αλλά για βετεράνους τόσο στο κομμάτι του ριάλιτι επιβίωσης όσο και στην εμπειρία τους μετά το τέλος του παιχνιδιού.

Ξέρουν τι είναι αυτό που θέλει να ακούσει ο κόσμος, ξέρουν τι μπορεί να στοιχίσει στην υστεροφημία τους και πάνω από όλα το έπαθλο είναι μόνο για έναν! Όσο πιο λίγοι δηλαδή μείνουν στην αρένα με τα… θηρία, τόσο πιο εύκολα θα επιτευχθεί ο στόχος!

Στο στόχαστρο λοιπόν των παικτών τώρα, έχει μπει ο φαρμακοποιός της καρδιάς μας. Ο Σπύρος Μαρτίκας φαίνεται ότι αντιμετωπίζει την κατακραυγή των συμπαικτών του αφού, όπως οι άλλοι λένε γιατί εμείς ευτυχώς είμαστε μακριά, αντιμετωπίζει θέματα με το… εντεράκι του!

Και ενώ πολλοί θα πίστευαν ότι ο Μαρτίκας παίζει στρατηγικά, στην προκειμένη φάση πάει στα… κομμάτια και η στρατηγική!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΟ LIVE CASINO ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ!

Στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού ο φαρμακοποιός «φλόμωσε» ολόκληρη την παραγωγή του Ατζούν και βέβαια και τους συμπαίκτες του που αναγκάστηκαν να αποχωρήσουν!

«Σχεδόν τρεις μήνες και η βασική μας διατροφή είναι καρύδα. Είμαι δακτυλοδεικτούμενος μέσα σε ένα συμβούλιο απομονωμένος μόνος μου στο κέντρο εξαφανισμένοι οι πάντες γύρω μου και εγώ να μην ξέρω πού να κρυφτώ, τι να κάνω. Η ειλικρίνειά μου να παραδεχτώ τις αδυναμίες μου για μια στιγμή, με εξέθεσε. Δεν είμαι ο μόνος, μπορεί να συμβεί σε όλους. Αχ αυτή η καρύδα, σκοτώνει αυτή η τροφή» είπε στο κιου ο παίκτης στο επεισόδιο της Πέμπτης (16/3).

«Του έχω πει να μην τρώει πολλή καρύδα γιατί του δημιουργεί προβλήματα. Αερίζεται όπου σταθεί και όπου βρεθεί, στο συμβούλιο ήταν σαν θάλαμος αερίων» παραδέχτηκε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

Ο άνθρωπος είναι επιστήμονας και γνωρίζει ότι κάποια πράγματα απλά πρέπει να τα αφήσουμε να… συμβούν με όποιο κόστος! Άλλωστε αυτό θέλει και ο Μαρτίκας, να φύγουν όλοι!

Survivor: Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στον ΣΚΑΪ