Μια νέα αποκάλυψη βλέπει το «φως» της δημοσιότητας για ένα νέο ειδύλλιο μεταξύ παικτών στο Survivor All-Star. Ο Νίκος Παρτσώλης μάλιστα δήλωσε στην  εκπομπή Πρωινό μας στον ΣΚΑΪ και την Φαίη Σκορδά, ότι όταν υπάρχει ένα ερωτικό ένστικτο δεν μας αφορά! Δεν προκύπτει συναίσθημα, προφανώς είναι σαρκικό όπως λέει!

Μάλιστα η Φαίη λέει ότι δε μας νοιάζει τι κάνουν, οφείλουμε να τους λέμε ζευγάρι ενώ ο αγαπητός Παρτσώλης είπε ότι εμπλέκεται και τρίτη γυναίκα που τον πολιορκεί οπότε θα πρέπει να… προσέχουμε! Επιπλέον τόνισε ότι είναι απλά σαρκικό και μπορεί ο Λιανός να τους είπε ζευγάρι αλλά προφανώς το έκανε λόγω… Μεγάλης Εβδομάδας!

Για τις ορμές λοιπόν δύο ανθρώπων δε θέλησε να μιλήσει ο δημοσιογράφος ενώ η παρουσιάστρια που ανέφερε τον Βασάλο και την  Σταυρούλα, έγινε έξαλλη και έφτασε στο σημείο να πάρει τηλέφωνο τον Λιανό για να μάθει το ζευγάρι!

Όταν τελικά ο Νίκος έστειλε σε μήνυμα τα ονόματα των… εμπλεκομένων, η Φαίη λίγο ταράχτηκε και έβγαλε μία άναρθρη κραυγή! Γιατί έγινε αυτό; Μήπως ο παίκτης διατηρεί σχέση στην Ελλάδα και γι αυτό δεν μπορεί να αποκαλυφθεί το όνομα;

Survivor: Δείτε τα αποσπάσματα του Πρωινού για την αποκάλυψη!