Η Σταυρούλα είναι η παίκτρια που αποχώρησε από το επεισόδιο του Survivor το βράδυ της Πέμπτης και οι συμπαίκτες της, αλλά και πολύ κοντινοί της άνθρωποι μιας και έξι μήνες είναι όλη μέρα μαζί, φρόντισαν να τη δικάσουν για το… έγκλημα της, που όμως δεν αφορά το αγωνιστικό κομμάτι!

Προφανώς και ήταν πολλοί αυτοί που είχαν στο μυαλό τους πως η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα μπορούσε να πλησιάσει πολύ το έπαθλο του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ μιας και ήταν ιδιαίτερα δυνατή στο αγωνιστικό κομμάτι. Αυτό όμως όπως φάνηκε, καμία σημασία δεν είχε. Τουλάχιστον, για τον Σάκη Κατσούλη που είπε ότι την επέλεξε για την αλλαγή συμπεριφοράς και όχι με αγωνιστικό κριτήριο.

Όπως είπε, για κινήσεις στρατηγικής και κάποια πράγματα που όλοι είδαν και παρατήρησαν. Μάλιστα, το συζήτησε με την Μαριαλένα αλλά και τον Μάριο ενώ η Σταυρούλα είπε πως δεν έχει καταλάβει τι έχει συμβεί αλλά σίγουρα δεν πρόλαβε να δικαιολογηθεί ενω ο Μάριος την κατηγόρησε ότι ενώ προσπάθησαν να τη φωνάξουν κοντά και να το συζητήσουν, εκείνη το αρνήθηκε.

Η Σταυρούλα είπε πως δεν μπορούν να τη βγάλουν τέρας γιατί απλά δεν έκανε τίποτα!

Όταν η παίκτρια αποχώρησε υπάρχαν πολικές θερμοκρασίες με την χαιρετούρα να γίνεται για τυπικούς λόγους!

Το έγκλημα της Σταυρούλας όμως και για το οποίο πολύ σωστά είπε ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό μας, Νίκος Παρτσώλης, καταδικάστηκε ήταν εννοείται η αγωνιστική υπεροχή της απέναντι στην Μαριαλένα!

Μάλιστα ο δημοσιογράφος είπε ότι προσπαθούσαν να την αποδομήσουν ο Σάκης και η Μαριαλένα εδώ και καιρό και έστηναν ριάλιτι στις πλάτες της!

Survivor: Δείτε το απόσπασμα