Σχεδόν δέκα μέρες μετά την αποβολή της Κατερίνας Δαλάκα και της Ασημίνας Χατζηανδρέου από το Survivor και επιτέλους η μία παίκτρια έκανε την εμφάνιση της!

Τα δυο κορίτσια παραβίασαν έναν από τους πιο αυστηρούς κανόνες του παιχνιδιού, αυτόν της επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, αποβλήθηκαν οριστικά από το παιχνίδι. Μάλιστα όσοι παίκτες έμειναν πίσω, αν και σοκαρισμένοι αισθάνονται μια δικαίωση.

Μάλιστα, ο Κωνσταντίνος Βασάλος που ήταν πιο κοντά στις παίκτριες της αντίπαλης ομάδας, δήλωσε πως δεν στεναχωρήθηκε καθόλου με αυτή την εξέλιξη καθώς τα κορίτσια έπρεπε να τιμωρηθούν από τη στιγμή που δεν έπαιξαν δίκαια.

«Ο Νίκος Μπάρτζης έκανε την αποκάλυψη, αποκάλυψη-βόμβα. Μπράβο του. Θεωρώ ότι όταν βλέπουμε κάτι πρέπει να το λέμε. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τόσο σοβαρό παράπτωμα. Τα δυο κορίτσια είχαν κινητό και καλώς αποβλήθηκαν. Εγώ δε στεναχωρήθηκα καθόλου. Αν και τα μόνα δυο άτομα από την αντίπαλη ομάδα που μίλαγα ήταν η Ασημίνα και η Κατερίνα – μη με βάλετε μέσα στο κόλπο, εγώ δεν είχα κινητά κτλ, διαχωρίζω τη θέση μου – καλώς φύγανε. Δε παίξανε με τους κανόνες και αποβληθήκανε. Το σύμπαν και το κάρμα βλέπει και τιμωρήθηκαν. Έτσι είναι η ζωή. Προχωράμε», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Η Δαλάκα ωστόσο έκανε την εμφάνισή της μέσα από τα social media το βράδυ της Τετάρτης αφήνοντας μάλιστα αιχμές για όσους την κατηγόρησαν ότι είχε κινητό.

«Έπειτα από 36 ημέρες .. έπιασα ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κινητό στα χέρια μου .. 🔜 ⏳ ☕️» έγραψε η Κατερίνα κάτι που αποδεικνύει ότι η αποχώρηση είναι γεγονός και δεν υπάρχει επιστροφή. Προφανώς δεν τα βρήκαν με την παραγωγή και άρα το σενάριο να πάνε πίσω στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ είναι μάλλον χλωμό!

 Survivor: Δείτε απόσπασμα από το επεισόδιο της Τετάρτης

 

Όλες οι ειδήσεις

Κάνε ότι κοιμάσαι: Τι σχέση έχει ο Νικόλας με το νέο έγκλημα;

Ολυμπιακός: Παικταράς ο Ίσκο αλλά θα κούμπωνε στους πρωταθλητές;

Μαύρο Ρόδο: Χαμός με Κύρα και Βίκο-Τέλειωσαν τα ψέματα