Ένα ακόμη ανατρεπτικό επεισόδιο Survivor All Star, αναμένεται να παρακολουθήσουν την Κυριακή 7 Μαΐου στις 21:00 οι τηλεθεατές, με το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ να σαρώνει τα πάντα στην prime time.

Το χθεσινό (4/5) επεισόδιο και η νίκη των κόκκινων στο έπαθλο επικοινωνίας έδωσε μια άλλη πνοή στην ομάδα τους που κλήθηκε να αφήσει γρήγορα πίσω την αποχώρηση Χανταμπάκη.

Πλέον όμως, άπαντες πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο αγώνισμα για την 1η ασυλία της εβδομάδας το οποίο ακολουθεί και το οποίο αναμένεται να είναι άκρως απαιτητικό.

Τα νέα δεδομένα έχουν ενδιαφέρον στο παιχνίδι. Διότι, αυτή την εβδομάδα είχαμε δύο αποχωρήσεις. Έναν άνδρα έχασαν οι μπλε: Τον Αγόρου. Έναν άνδρα έχασαν και οι κόκκινοι: Τον Χανταμπάκη. Θεωρητικά, οι Μαχητές είναι ευνοημένοι. Διότι, ο Χάντα έδινε νίκες και αρκετά σημαντικά tips.

 

Survivor All Star spoiler 7/5: Ποια ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία;
Η αποχώρηση του Νικόλα Αγόρου για την ομάδα των Μπλε αναμένεται να είναι κομβική, καθώς οι μαχητές έχασαν ακόμη έναν παίκτη, σε αντίθεση με τους κόκκινους που είδαν τους Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Κόρομι να εξασφαλίζουν την παραμονή τους στον Άγιο Δομίνικο.

Κάθε ασυλία, κάθε αποχώρηση είναι άλλωστε κομβική για τη συνέχεια του παιχνιδιού που αρχίζει να μπαίνει στη τελική του ευθεία, με τις αντοχές των παικτών να δοκιμάζονται για τα καλά.

Δείτε τη συνέχεια ΕΔΩ