Ένας κακός χαμός γίνεται στο Survivor και στην παραλία του Άγιου Δομίνικου αφού ο αγώνας για τη δεύτερη ασυλία αναμένεται να είναι ιδιαίτερα απαιτητικός!

Από την άλλη έχουμε την Ελευθερία που κάνει παράπονα ότι κουράστηκε να ψηφίζεται αφού από την πρώτη μέρα που (ξανα)πάτησε το πόδι της στο νησί της Καραϊβικής, ψηφίζεται! Κάτι που εννοείται πως ισχύει αλλά μάλλον όχι χωρίς… αιτία! Επιπλέον η παίκτρια θίγει ένα θέμα που μοιάζει να απασχολεί ιδιαίτερα αφού οι παίκτες προφανώς και δεν ψηφίζουν αγωνιστικά κι ας φέρνει η ίδια πόντους. Είναι ολοφάνερο ότι οι παίκτες παίζουν και ψηφίζουν εντελώς στρατηγικά αλλά και με βασικό «σύμβουλο» τις σχέσεις που έχουν μεταξύ τους!

Όλοι άλλωστε είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι ιστορίες έχει προκαλέσει η Ελευθερία τόσο με τον Μάριο όσο και με τον Μαρτίκα που παρακολουθούσε τις δηλώσεις του στον υπεύθυνο δημοσιογράφο. Πρόκειται για μία μάλλον αμφιλεγόμενη προσωπικότητα που δύσκολα μπορεί να πιαστεί… σύμμαχος.

Από την άλλη στο τρέιλερ που έδωσε στη δημοσιότητα ο ΣΚΑΪ, βλέπουμε τον Μαρτίκα να λέει ότι η μπλε ομάδα είναι καλύτερα και η ψυχολογία τους είναι καλύτερα αφού τα θέματα που την βάραιναν, εννοώντας τον Τάκη, δεν υπάρχουν πια. Τότε ο Καραγκούνιας παίρνει το λόγο λέγοντας ότι φάσκει και αντιφάσκει!

Στο μεταξύ στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε τους Διάσημους και τους Μαχητές να τα δίνουν όλα σε έναν αρκετά απαιτητικό στίβο μάχης, με τους Κόκκινους να παίρνουν τελικά τη νίκη και να πηγαίνουν στο πρώτο συμβούλιο της εβδομάδας ως απλοί παρατηρητές.

Survivor: Δείτε το τρέιλερ του επεισοδίου

Όλες οι ειδήσεις

Η γη της ελιάς: «Έχω κλάψει…έχω απογοητευτεί»

Το γκολ στην Τούμπα ήταν η δικαίωση της ΑΕΚ και του Αλμέιδα με τον Αραούχο!

Ελληνική Showbiz – Gossip: Η Αστυνομία του Survivor, τα μαγειρέματα του MasterChef και ο Bachelor Πρίαμος