Χαμός γίνεται στο Survivor All Star με τις αλλαγές στις ομάδες και τις προσθήκες παικτών. Μάλιστα, δεν είναι μόνο οι παίκτες που δεν πήραν με καλό μάτι τις αλλαξο-θέσεις στις ομάδες αλλά μέχρι και ο παρουσιαστής του ριάλιτι του ΣΚΑΪ ο οποίος στην πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή στον Sfera, είπε ότι δε συμφωνεί με μία συγκεκριμένη αλλαγή!

Τι ακριβώς όμως είπε ο Γιώργος Λιανός και τι επιπτώσεις θα έχουν τα όσα είπε στις σχέσεις του με τον Ατζούν Ιλιτζαλί;

 

«Τον Σάκη και τη Μαριαλένα δεν θα τους έβαζα μαζί. Κάποιοι χάρηκαν με τις μετακινήσεις. Ο Ασημακόπουλος χάρηκε με την μετακίνηση. Ο Μπόγδανος λίγο στεναχωρήθηκε. Η Αφροδίτη χαλάστηκε γιατί ήθελε τον Μαρτίκα προίκα. Έχουμε παραβίαση κανονισμών από Πιλίδη και Γκότση. Θα έχουμε ανακοινώσεις σήμερα. Έχουν παραβιάσει κανόνες του Survivor διαφορετικούς ο καθένας».

Επιπλέον ο Νίκος Παρτσώλης είπε στην εκπομπή Πρωινό Μας και την Φαίη Σκορδά ότι οι παίκτες απογοητεύουν και τους τηλεθεατές. Μάλιστα, είπε πως είναι άσχημες οι εξελίξεις και δεν έχει να κάνει με το κομμάτι του ριάλιτι.

Επιπλέον αντιλαμβανόμαστε και από τις αντιδράσεις των παικτών ότι πρόκειται για ιδιαίτερη σοβαρή εξέλιξη. Βέβαια, και ενώ ο Λιανός περιέγραφε στην ραδιοφωνική εκπομπή και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου το τι έχει συμβεί,  όταν ρωτήθηκε από τη Νάνσυ αν αποβλήθηκαν οι παίκτες, του ξέφυγε ένα… όχι!

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα στο δεύτερο βίντεο.

 

Survivor: Δείτε τα αποσπάσματα